Bolesti čelisti a zubů

2377
10.3.12 12:12

Bolesti čelisti a zubů

Už třetí den mám bolesti čelisti a zubů,nejdřív jsem myslela že mě začíná bolet zub ,ale nemohla jsem přijít na to který,vzala jsem si prášek a za hodinu to bylo lepší pak to zase začalo,druhej den už mě bolela celá levá strana,horní zuby i čelist.A už ani prášek na to nezabírá.A dneska ráno mě chytla bolest i do levý strany,obrazně řečeno mě bolí celá huba prostě a vystřeluje mi to do zubů.Nevím vůbec co by to mohlo být a hlavně kam s tím jít,hlavně ted o víkendu :-( POradte prosím,nedá se to vydržet chvilkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2170
10.3.12 12:17

Zdravím.Může ti odumírat zub a to se projevuje takovouhle bolestí,často se to nedá lokalizovat úplně přesně na zub jak je bolest rozdrážděná.Doporučuji navštívit pohotovost(zubní),ale pozor na jakého narazíš lékaře.Pokud ti zub odumírá,stůj si hlavně za tím,aby ti zub po umrtvení nenechali otevřený(tzn.aby ti v něm po vyvrtání nenechali díru),mohla by si pak o zub lehce přijít.veř že vím o čem mluvím,jsem z oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.3.12 12:36

Určitě jeď na pohotovost, přesně tohle mi chytlo minulý víkend, já hrdinka přečkala až do pondělí ve strašných bolestech. Z neděle na pondělí mi tvář celá otekla a zánět jsem měla až pod oko :,( Byla to odumřelá dvojka :roll: Museli mi jí odvrtat a rozříznout + vydrenovat dáseň :,( Dnes dobírám ATB a pořád to bolí a i ve tváři to pořád je :roll:

Takže za mě jeď!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.3.12 12:42

A to by se nijak nepoznalo na nákým zubu?..Já jee měla vždycky v pořádku a zdravý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.3.12 12:51
Mishell píše:
A to by se nijak nepoznalo na nákým zubu?..Já jee měla vždycky v pořádku a zdravý :nevim:

Mě od toho zubu vedl tamvě rudý pruh- jak se tam dělal ten zánět. Dáseň celá růžová a od toho zubu ten tmavý pruh :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.3.12 12:53

Mě právě ale nebolí konkrétně nákej zub,hlavně prostě čelisti a vystřeluje mi to do horních zadních zubů..a nic jsem nezpozorovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
10.3.12 13:11

Nemusí se projevit který zub a ani na zubu nemusí být nic patrné,pokud ti už odumřel,nebude reagovat na chlad,zub který neodumřel na chlad reaguje.opravdu si s tím dojdi co nejdříve..mohlo by se také jednat o zánět trojklaného nervu,ale podle toho co říkáš tipuju že ti některý zub odumřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.3.12 13:14

co je to ten trojklaný nerv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
10.3.12 13:16

nervus trigeminus.to je nerv v oblasti čelisti,dělí se na 3 větve,ale to je zbytečné rozebírat…jsou to většinou nesnesitelné bolesti a není to tak časté..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.3.12 13:18

Stejně sis tím tady můžu zajít nejdřív až v pondělí,takže to budu muset přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.3.12 13:24

Taky trpím :,( :,( ,na pohotovost nejdu ani omylem.Vřera jsem byla v lékárně se napakovat na víkend :mrgreen: a paní mi poradila olejíček z konopí,fakt to pomáhá.Napatláš si tím celou dásen a je po bolesti.super to umrtví :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
10.3.12 14:06

Každá okresní nemocnice by měla mít zubní pohotovost,ale pokud se dá bolest vydržet,je lepší počkat na svého zubaře,ptž nevíte na koho narazíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.3.12 14:28
Maaaca píše:
Každá okresní nemocnice by měla mít zubní pohotovost,ale pokud se dá bolest vydržet,je lepší počkat na svého zubaře,ptž nevíte na koho narazíte.

jj, to jsem si právě říkala taky. Já mám tu dvojku opravnou za tisícovku, tak jsem nechtěla aby mi to nějaký ..... zničil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
10.3.12 14:42

verenika:dobře děláš.dobrý je na bolest co se zubů týká Nalgesin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
10.3.12 14:55

ahoj mě taky boli čelisti a cela pusa řekla bych že je to zanet dásní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie