Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
mám asi delikátní problém. Když se miminko v břiše hýbe, tak mě to dost bolí. Tam kde vystrčí zadeček, nebo koleno. Je to normální???
Máte to taky některá??
Byla jsem na amniocentéze a bojím se, abych neměla zakalenou vodu z důvodu infekce v děloze o které nevíme.
Kvalita plodové vody se asi nějak zjistit nedá než u porodu, že??
Zítra jdu do poradny a určitě se na to zeptám doktora. Jen chci trošku uklidnit. Jestli je to třeba normální. U předchozích dvou těhu jsem to takhle neměla.
Díky moc za odpovědi.
v jakém jsi týdnu?? Já jsem teď už v 39tt a mám to takhle bolestivý tak od 35tt
a je to prý normální, že prcek má málo místa ![]()
Mě bolí břicho při pohybech mimča od včerejška - kdy se přetočilo hlavičkou dolů ![]()
bolestive pohyby mohou byt zpusobovane tim,ze miminko ma malo mista a taky zalezi na mnozstvi plodove vody… ja bych se nestrachovala ![]()
Já mám občas takové bolesti,když se hýbe, že mě to i v noci vzbudí
Myslím, že je to normální…důležité je, že se hýbe… ![]()
ahoj.ja jsem ted ve 31tt a tohle me trapi nekolik tydnu.uz si asi nevzpominam,kdy to zacalo.
pri hospitalizaci v nemocnici to doktori neresili.je to normalni
Ahojky,
díky, zítra jsem 36tt, už bych klidně mohla být těch 39tt, jako Ty Monny89.
A bolí to už hodně dlouho. Někdy mám pocit, že se břicho roztrhne a Kubíček vyskočí ven. Ale je pořád hodně aktivní. Nehýbe se, jen když se hýbu já. Za to pak si to vynahrazuje ![]()
No, ale že to bolí i když se jen protáhne.
Grumlik píše:
Ahojky,
díky, zítra jsem 36tt, už bych klidně mohla být těch 39tt, jako Ty Monny89.
A bolí to už hodně dlouho. Někdy mám pocit, že se břicho roztrhne a Kubíček vyskočí ven. Ale je pořád hodně aktivní. Nehýbe se, jen když se hýbu já. Za to pak si to vynahrazuje
No, ale že to bolí i když se jen protáhne.
No mě právě nekope, mě bolí jenom to protahování… a je to čím dál tím horší.. a že mám termín už za pár dní ![]()
No co, zítra jedu do poradny, tak se na to zeptám. Hlavní je, že se hýbe…
Ahoj, tak je to normální. Ptala jsem se setry a řekla mi, že pokud už jsem rodila, tak děložní stěna je slabší a ty kopance a pohyby můžou i bolet.
Díky za uklidnění.