Bolest chodidla a mravenčení

2105
29.4.25 09:23

Bolest chodidla a mravenčení

Prosím Vás, nevíte, co to může být? Necelý týden mě bolí levé chodidlo. Začalo to taháním na lýtku, ale to já občas mám, když to rozcvičím a jdu chvíli přes bolest, tak to přejde a zas to není veliká bolest, že by se nedalo.
Ve čtvrtek a pátek, když tak moc pršelo, tak jsem nosila pohorky, jsou nepromokované, ale taky trochu zničené, mají svá léta, myslela jsem, že je to tím, i když používám zdravotní ortopedické vložky přepsané na ortopedii. V sobotu jsem byla na výletě (15 km), tak jsem měla pohodlnější turistické boty, které mám 2 roky, čili nejedná se o novou obuv a tam problém nebyl. V neděli jsem měla jen vycházku asi 3 hodiny a pohoda a dovádění se synem na hřišti. A od včera znova. Bolí to dost a klidu cítím mravenčení. Bolí to hlavně ve střede a na začátku. Nadváhou netrpím, právě naopak, nemám ani 50 kil. Na ortopedii se chystám, jen nevím, kdy mě objednají, musím si zavolat. A právě plánuji jít na Praha Prčice, ale nevím nevím. Došlo to dost tak náhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
29.4.25 09:51

Místo ortopedie neurologii. To vypadá buď na problém s vyhřezlou ploténkou nebo skřípnutý nerv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5240
29.4.25 13:37

Ja bych v prvni rade zasla na fyzioterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.4.25 13:46
@Afrikana píše: Více

Tak až s diagnózou. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
29.4.25 14:46
@Janli píše: Více

No určitě až s diagnózou. To je jasný, asi mě to nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
1.5.25 21:41

Mám to mravenčení taky, od plotenek. Prvně to opravdu chce diagnózu a nejlepší je neurolog, posle případně na MR, kde to dobře uvidí.
Dali mi na to nějaké léky, které sice pomohly, ale po měsíci jsem si pomalu nevzpomněla, jak se jmenuju. Takže v dohledné době půjdu raději na to fyzio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí