Lícní obrna nervu podruhé v životě

28.4.25 18:31

Lícní obrna nervu

Čau před dvěmi lety jsem měl lícní obrnu nervu a teď po takové dlouho době sem zjistil ze se my to stalo zas uz to mam 3 dny a všiml sem si toho podle me hodně rychle prý to jeste neviděli známi ze to ma někdo dvakrát nějaké rady nebo co delat byl bych hodně rad dekuju z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
789
28.4.25 19:54

Cvičení svalů (ale nepřecvičit) a nahřívat. Maminka to taky jednou měla. Začlo ji to tak že ji bolelo ucho, pak ji dali špatné antb, pak zjistili pasovy opar v uchu s obrna lícního nervu. Dostala se z toho asi do 2 měsíců, chodila na rehabky. Teď už není zima ale důležité ke aby tě neofouklo, svaly musí být v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.25 23:55

@miamia142 dekuju 🫶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.25 00:09

@miamia142 můžu se ještě zeptat čím jste nahřivali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
29.4.25 05:00

Měla jsem také 2krát v rozmezí 13let, do dneška je to na mě vidět nespravilo se to úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
29.4.25 05:37

Ja jsem to mela 3×. V 15, 20, 38 letech. Poprvé to bylo s boreliozovou, mela jsem kousnuti od infekčního hmyzu. A ty další jen vim, ze jsem mela pocit, ze je toho hodne na me a byla jsem ze všeho unavena. A nějak to přišlo i s tím unaveným tělem. Nemam ani pocit, ze by jsem byla. v průvanu apod. Drzim palce, at se to rychle spraví. Cvičení, nahrivani, masáže obličeje. Drzeni si koutku, když mluvíte. Kapani do oka, přelepováni oka na noc, at nevysychá. Moje rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3028
30.4.25 12:16

Aktuálně mám též obrnu 7. nervu, naštěstí to není tak znát, ovšem více mě deptá je obrna 6. očního nervu, dvojité vidění, Vše najedou ze dne na den. Hospitalizace, CT, MR negativní, na výsledky punkce se čeká. Motám se jak opilá, z té disharmonie se mi točí hlava. Má tu někdo podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.25 12:59

Trpím na obrny jiných nervů. Rozhodně jdi na neurologii, určitě bys ty svaly měl cvičit. Může se to stát, když ti ta tvář hodně nafouká od větru/nebo že stresu..
Je třeba nasadit vysoké dávky vitamínu B, ten je na správnou funkci nervů..ale volně prodejné produkty nemají toho béčka tolik, proto bys měl něco dostat na předpis, třeba Neuromultivit..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex