Bolest hlavy na pravé straně

4.3.25 21:30

Bolest hlavy na pravé straně

Dobrý večer Všem. :) Jdu si pro radu. Minuly týden v pondělí mi začalo mírné nachlazení (rýma, trochu kašel) Že středy na čtvrtek rýma přestala a od čtvrtka mě bolí hlava…První den byla bolest v horní části hlavy..Od pátečního dne je bolest jen na pravé straně (viz foto).
Bolest je během celého dne střídavě…Chvíli to začne bolet bolest je taková pichava na tom místě, jak to prijde tak to odejde po nějaké chvíli. Nekdy k tomu se přidá i jakoby trochu tlak v hlavě…Od neděle beru 3× denně ibalgin ten zabere a 4 hoďky je klid…Někdy i déle. Nekdy to přejde úplně samo bez prášku…Po ránu to bolí, ale není to nic co s nedá vydržet. Spis je to nepříjemné…Sem tam mi přijde, že cítím i kolem krční páteře… :nevim: Dneska jsem měla Ibalgin jen dopoledne kdy jsem chvilema měla tlak v hlavě (přišlo mi v celé) A jinak přes den nic-obcas jsem to pocítila ale přešlo to samo.(A někdy mi to přijde kolem spánku)..Az před chvílí zase pichava bolest na pravé straně jen(v tom místě viz foto) vzala jsem si tedy Ibalgin a za chvilku vše v pohodě…
Máte někdo zkušenosti? Je to migréna? Nebo dutiny? Je pravda že asi 3× jsem se ráno vzbudila a pravou nosní dírku jsem měla ucpanou…Nicméně nic jsem nevysmrkala prostě se uvolnila sama. :)
A případně nějaký cviky? nebo promazavani? Kdyby to bylo od krční páteře? Čím mazat? Všem přeji hezký večer. Ahoj… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře