Bolest hlavy na spánku

Anonymní
15.4.20 09:05

Bolest hlavy na spánku

Ahoj, posledních pár dní mě bolí hlava na levém spánku nebo není to bolest, spíše takový tlak. Vůbec nevím, co by to mohlo být, mám z toho docela strach (hlavně, že by to mohl být nádor). Co myslíte, že by to mohlo být? K doktorovi se teď nedostanu bydlí s námi přítelova sestra, která má srdeční vadu, tak přítel nechce abych ji nakazila. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
15.4.20 09:13

Já mám levý spánek typický migrénový. Teď poslední dny docela lítal tlak, může to být klidně ono plus s tím spojená tvoje nervozita. Kolikrát mě při migréně bolí hlava i 5 dní. Zkus na to nemyslet a ještě pár dní vydržet, jestli to nepřejde. Hodně pij a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 09:34

Já mívám bolest spánku roky. Teď jsem se nedávno dozvěděla, že to mám od svalů čelistních kloubů. Doktor v kloubní poradně mi to promačkal a přesně to určil. Dostala jsem se tam teda až s bolestí těch kloubů. Do té doby jsem to neřešila. Často to mívají spíše ženy. Může to být i od napětí, kousání tvrdých věcí atp. Je to jedna z možností. K doktorovi se dá zajít i teď. Spousta jich ordinuje a pacienty si po zavolání uspořádají tak, aby se v čekárně nepotkali. Já už tak vyřídila 4 vyšetření v posledních 3 týdnech.

• Citovat
  • Upravit
885
15.4.20 12:29

Já mám bolestivé spánky vždy při migrénách. Pokud ti nezabere klasický Brufen, tipla bych to na migrénu. Jak píše @Gina, teď se změnami počasí lítal tlak, trpěla jsem jako zvíře několik dní v kuse a je možné, že to dolehlo i na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.4.20 12:59

Vem si brufen a kdyz to neprejde behem par dnu, nebo kdyz by brufen nestacil, obiednej se na neurologii. Migrena, svaly… Vice pricin, nador to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.12.22 06:21

Holky zeptám se, může to být i z nevyspání? Dcerce je 16 měsíců a každou noc se budí kazde dvě hodiny:( a bolí mě to taky na spánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.23 12:56

Jak jste dopadly holky? Mám úplně stejné problémy teď.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.23 13:21

Dobrý den, jak jste dopadla? Mám to samé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.24 16:14

??

Jak jste dopadly? Mám to stejné 🙈

• Citovat
  • Upravit
502
24.1.24 17:37

Já to mám od krční páteře. Jde mi tlak do hlavy, a vždycky jen jedna strana a tlak na spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.24 14:39
@Eeelllaaa píše:
Já to mám od krční páteře. Jde mi tlak do hlavy, a vždycky jen jedna strana a tlak na spánku.

A ta krční pater tě i bolí? Já s ni mám problémy, ale aktuálně mě nebolí, ani nemám nějak ztuhly krk :)

• Citovat
  • Upravit
502
25.1.24 14:45
@Anonymní píše:
A ta krční pater tě i bolí? Já s ni mám problémy, ale aktuálně mě nebolí, ani nemám nějak ztuhly krk :)

Někdy bolí a někdy ne. Třeba teď mě 3 dny bolela levá půlka hlavy, tlak na spánku a krční páteř mě nebolela. Ale cvičila jsem, krk mazala a zas dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.7.24 12:58

bolest levého spánku

Zdravím, téměř 2 roky pociťuji někdy více někdy méně bolest, napětí na levém spánku. Jsou měsíce, kdy je vše 100% ok, ale potom náhle je to objeví znova. Ze začátku jsem chodila k dětské neuroložce, ale potom už jsem byla dospělá, tak mě nechtěla :) ale vše bylo podle ní ok, byla jsem i na EEG. Půl roku mě to vůbec nebolelo, tak jsem myslela, že to nebudu už řešit novým neurologem, ale nyní v létě mě to po měsících znova rozbolelo a to i v noci velmi intenzivně (např. při bouřce). Měla bych zajít znova k neurologovi přesto, že jsem velmi náchylná na změny počasí co se bolesti a citlivosti týče? Může to být něco vážnějšího? Děkuji za vaše reakce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí