Bolest hlavy při menstruaci

9994
4.1.13 10:45

bolest hlavy při menstruaci

Ahoj děvčata,
už několik měsíců mě trápí silná bolest hlavy před a při menstruaci. Je nepřetržitá a trvá v podstatě týden. Zítra to mám dostat a od večera už mě zase bolí palice :zed:. Ibalgin mi nezabírá a ani ho moc do sebe nechci rvát. Myslím si, jestli mi něco nechybí. Nějaký vitamín nebo tak. Třeba máte některá podobný problém a poradíte. Jsem z toho hodně unavená. Celé dny v práci, v noci se nevyspím, doma jsem protivná… :? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
4.1.13 10:47
@Paoloska píše:
Ahoj děvčata,
už několik měsíců mě trápí silná bolest hlavy před a při menstruaci. Je nepřetržitá a trvá v podstatě týden. Zítra to mám dostat a od večera už mě zase bolí palice :zed:. Ibalgin mi nezabírá a ani ho moc do sebe nechci rvát. Myslím si, jestli mi něco nechybí. Nějaký vitamín nebo tak. Třeba máte některá podobný problém a poradíte. Jsem z toho hodně unavená. Celé dny v práci, v noci se nevyspím, doma jsem protivná… :? Díky za rady.

mam ten samej problem po narozeni male.Nic nezabira trochu zabere ale ne uplne.Ale zjistila jsem ze se to da hodne ovlivnit stravou. Pokud dodrzuju svuj hubnouci plan tak me boli hlava akorat jeden den a ten den pokud ne mam smulu a problem 3 a vice dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.1.13 11:02

@kattkka A ten Tvůj hubnoucí plán je asi zdravější než běžné stravování :think: Víc zeleniny a méně sladkého a tučného? Já fakt nevim, nikdy jsem tím netrpěla, zkusím si koupit nějaké vitamíny s minerály a uvidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.1.13 11:06
@Paoloska píše:
@kattkka A ten Tvůj hubnoucí plán je asi zdravější než běžné stravování :think: Víc zeleniny a méně sladkého a tučného? Já fakt nevim, nikdy jsem tím netrpěla, zkusím si koupit nějaké vitamíny s minerály a uvidím :nevim:

Hlavne jim pravidelne a 5denne. Samozrejme toho ovoce a zeleniny je tam vic nez normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.1.13 11:06

@Paoloska Zkus horcik.

• Citovat
  • Upravit
1961
4.1.13 11:58

Já mám tohle od doby, co menstruaci mám, je to dědičné. Pomáhá zvýšený příjem vápníku (možná proto po porodu tu měl kdosi větší problém :?: ) byla o tom i studie. Prostě před a při mentruaci vápno vápno vápno, ať už jako tabletky, nebo ideálně jako normální jogurty, sýry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
4.1.13 11:59

A možná železo? Pokud jsi více unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.1.13 13:15

Díky holky :kytka:, zkusím ten hořčík i vápník. Železo nemůžu, sice jsem trochu chudokrevná, ale je mi po něm zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.1.13 15:13

@Paoloska Ja mam ten horcik primo doporuceny od neurolozky (jsem silny migrenik) a fakt to hodne pomaha.

• Citovat
  • Upravit
5695
4.1.13 21:19

Četla jsem, že to může způsobovat železo - občas to zabralo, (ale já mívám migrény - zřejmě kvůli hormonálním změnám)..železo s hořčíkem bych doporučila určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
5.1.13 14:09

@siisi Železo nemůžu. Je mi po něm zle. Hořčík už baštím, tak uvidím. Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
5.1.13 16:02
@Paoloska píše:
@siisi Železo nemůžu. Je mi po něm zle. Hořčík už baštím, tak uvidím. Dík :kytka:

tak jedině zkusit nějakou přírodní formu - myslím je i v takových těch zelených tabletách „Spirulina, Chlorela apod.“

mě v těhotenství na bolesti hlavy zabral VŽDY Magnosolv - je to hořčík v prášku na předpis, to jsem si fakt říkala - Ó jaký zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.13 17:01

Mlecne vyrobky

Slysela jsem, ze na tyhle migreny pomahaji mlecne vyrobky, kde je hodne vapniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.1.13 18:06
@siisi píše:
tak jedině zkusit nějakou přírodní formu - myslím je i v takových těch zelených tabletách „Spirulina, Chlorela apod.“mě v těhotenství na bolesti hlavy zabral VŽDY Magnosolv - je to hořčík v prášku na předpis, to jsem si fakt říkala - Ó jaký zázrak

mam to uplne stejne, zachranil mi zivot ;)))

• Citovat
  • Upravit
22.1.13 15:47

Stává se mito občas taky, vždyky mi zabere aulin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení