Bolest hlavy u syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
492
28.4.16 18:12

Bolest hlavy u syna

Ahoj maminky, můj čtyřletý syn se cca před 14 dny v noci probudil a plakal, že se s ním houpe postel (pochopila jsem, že se mu točí hlava), pak usnul a na druhej den to bylo v pořádku. No a asi před týdnem těsně než usnul, tak zase mi říkal, že se houpe. Vždycky to trvá opravdu chvíli. Celkově se to stalo za těch 14 dní 3× a včera jsem se ho ptala, jestli ho i bolí hlavička a že jo, ale sám od sebe by nic neřekl, chová se úplně normálně, ale dnes jsem se ho ptala na hlavu víckrát a prej ho bolí. Zase si říkám, že kdyby ho bolela hodně, tak by třeba přišel a řekl sám od sebe, ale on to tvrdí jen když se ho zeptám. Nedokáže říct přesně kde, prej všude. A očičkama prej vidí hezky, nemá nic rozmazané. Každopádně jsme byli dnes u dr, vzala mu krev a příští týden by nás kdyžtak poslala na neurologii. Ale já teď na to pořád myslím a honí se mi černé myšlenky, aby bylo vše v pořádku, znáte to :( Tak se chci zeptat, zda nemáte někdo podobné zkušenosti? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
28.4.16 18:17

Rekl ti sam, ze vidi dobre nebo jste byli na ocnim? Deti umi zaostrovat a nevi, ze vidi spatne, tudiz to klidne muze byt zrakem. Tam bych sla jeste pred neuro, aby se vyloucila ocni vada.
Jinak asi ma pitny rezim, neroste moc rychle, neumerne velke podnety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.4.16 18:42

Taky bych sla na ocni, ale nesedi mi tam to, ze se to deje v noci, kdyz jsou oci zavreny… mohly by to byt i usi… ty delavaj problemy vleze… nebo slabej otrs mozku, nebouchl se nekde? Ale to by melo tak po 14 dnech ustat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
28.4.16 18:43

No oči kontrolovala jen dětská dr, takže oční jsme ještě neabsolvovali, jinak pít se snaží dost, roste tak přiměřeně :) Teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
28.4.16 18:46

Nikde se v poslední době nebouchnul. No těch 14 dní zpět měl streptokoka a bral antibiotika, teď ještě chraptí, ale je už ok, takže pochybuji, že by to s tím souviselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.4.16 18:55

Neměl třeba hodně ucpaný nos? To se pak taky docela hustě motá hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
28.4.16 19:05

@Švábík Rýmu měl, ale zase ne nijak velikou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.4.16 19:21

Uvidite, zadne predcasne zavery a neopodstatnele strachy. Muze mit min nejakych mineralu, neco, co pujde lehce napravit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
28.4.16 19:25

@Halamka no já doufám, že to nic nebude, ale strach je strach :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
28.4.16 19:27

Nehoupal se přes den na houpačce? To se pak houpe i večer postel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
28.4.16 19:33

@čarodějka1311 na houpačce se houpe často na zahradě, to mě nenapadlo :) Ale zase toto se stalo jen 3× a na houpačce je jak jsem psala často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
28.4.16 19:42

No jo, ale mám zhruba stejně staré dítě, a teď nedávno mi večerní houpání hlásila taky. Vytáhli jsme po zimě velkou houpačku… Já to mám úplně stejně, stává se mi to třeba i první dny při koupání v moři… Pokud se houpe dlouho, může se podráždit rovnovážné ústrojí.
Ale zase - nepodceňte kvůli mně něco, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
28.4.16 19:45

@čarodějka1311 Děkuji za info, tak to jsem netušila :) Určitě nic nezanedbám, další vyšetření si vyžádám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
28.4.16 19:47

@JayLee Určitě si vyžádám, v pondělí máme mít výsledky z krve a domluvím se s dr, at nás pošle na ct i na oční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
28.4.16 19:59

@JayLee Děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie