Bolest holeně v noci

598
15.6.16 09:46

bolest holeně v noci

CHtěla jsem se zeptat… Syn necelých 7 let se dnes v noci vzbudil, došel si na záchod a pak začal fňukat, že ho bolí noha v oblasti holeně.. Na první pohled jsem nic zvláštního nenašla… Namazala a namasírovala jsem nožičku hřejivou mastí a za chvilinku usnul… Mohli by to být růstový bolesti, když byly jen v jedné noze? Teď už si na nic nestěžuje.. Běhá skáče jako by nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9658
15.6.16 10:03

Jj, to bude pravděpodobně od růstu. Syn to má teď v pěti letech, během dvou měsíců se vytáhl asi o 8cm a pravidelně večer a v noci si stěžoval, že ho bolí jedna nebo druhá noha - nikdy obě současně. Ptala jsem se na to na preventivce pediatra a prý je to naprosto běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
15.6.16 10:19

@Pam12 Moc děkuju za info bylo mi to divné, že by jen jedna nožka… Ulevilo se mi… Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.6.16 14:20

Je to normální, já jsem tím trpěla celé dětství. Bolí to fakt pekelně. Opravdu pomáhá prohřátí. Natřít hřejivou mastí a zabalit do ovčí vlny - to je balzám! Stačí tkaná deka s vysokým podílem vlny nebo se prodávají i návleky z angorské vlny. Pokud ti večer prochladne tak ho dej do teplé vany. Prostě prohřívat a prohřívat. Zmizí to většinou až přestane růst.

• Citovat
  • Upravit
598
15.6.16 14:35

Děkuju moc holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat