Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Řekla bych, že obvoďák napíše žádanku na ortopedii, tam by zjistili, co to je a buď poslali dál, nebo léčili. Hádám, nevím, sama jsem tento postup využila u patní ostruhy.
Pohotovost ne, pokud to neni uraz. Navic proc, kdyz je normální pracovni den. Nejlépe jdi k ortopedovi, vetsinou berou bez zadanky
@Anonymní píše:
Ahoj,neupadla jsem ani žádný úraz neměla. Ale třetí den mě bolí pravé koleno. První den jsem tam jen,,cítila" něco špatně. Druhý den bolelo víc a dnes si div necvrknu při posazení WC a už mě bolí i při řízení. Při chůzi po rovině nebo i do schodů koleno nebolí jen cítím něco špatně, ale chůze po schodech dolů nebo si sednout na WC, židli v práci je horor a chce se mi dnes brečet.
Nikdy jsem s kolenem neměla žádné problémy. Máte někdo podobnou zkušenost? Pomohlo vám něco? Je mi 27 na kolena mám sakra času dost
Popřípadě kam jste zašli? Obvoďák a pak někam nebo pohotovost, nemocnice? 2× jsem už neměla dobrou zkušenost s pohotovostí, jednou nepoznali ani slepák u nás v Pardubicích, tak už z principu se tam bojím
Ortoped. Ono stačí špatně došlápnout a v první chvíli to ani nemusí bolet.
Na to stačí blbě došlápnout a pokud nemáš 100% postavení kolene a zpevnění svalů okolo něj, klidně se tam něco stane.
Nemáš křečáky? Švagrová jo, taky ji bolelo koleno a bylo to od žil, musela na zákrok…
Ahoj,
neupadla jsem ani žádný úraz neměla. Ale třetí den mě bolí pravé koleno. První den jsem tam jen,,cítila" něco špatně. Druhý den bolelo víc a dnes si div necvrknu při posazení WC a už mě bolí i při řízení. Při chůzi po rovině nebo i do schodů koleno nebolí jen cítím něco špatně, ale chůze po schodech dolů nebo si sednout na WC, židli v práci je horor a chce se mi dnes brečet.

Nikdy jsem s kolenem neměla žádné problémy. Máte někdo podobnou zkušenost? Pomohlo vám něco? Je mi 27 na kolena mám sakra času dost
Popřípadě kam jste zašli? Obvoďák a pak někam nebo pohotovost, nemocnice? 2× jsem už neměla dobrou zkušenost s pohotovostí, jednou nepoznali ani slepák u nás v Pardubicích, tak už z principu se tam bojím