Bolest kolene do schodů

Anonymní
14.2.22 00:06

Bolest kolene do schodů

Ahoj,

neupadla jsem ani žádný úraz neměla. Ale třetí den mě bolí pravé koleno. První den jsem tam jen,,cítila" něco špatně. Druhý den bolelo víc a dnes si div necvrknu při posazení WC a už mě bolí i při řízení. Při chůzi po rovině nebo i do schodů koleno nebolí jen cítím něco špatně, ale chůze po schodech dolů nebo si sednout na WC, židli v práci je horor a chce se mi dnes brečet.
Nikdy jsem s kolenem neměla žádné problémy. Máte někdo podobnou zkušenost? Pomohlo vám něco? Je mi 27 na kolena mám sakra času dost :zed:
Popřípadě kam jste zašli? Obvoďák a pak někam nebo pohotovost, nemocnice? 2× jsem už neměla dobrou zkušenost s pohotovostí, jednou nepoznali ani slepák u nás v Pardubicích, tak už z principu se tam bojím 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
502
14.2.22 06:51

Řekla bych, že obvoďák napíše žádanku na ortopedii, tam by zjistili, co to je a buď poslali dál, nebo léčili. Hádám, nevím, sama jsem tento postup využila u patní ostruhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65230
14.2.22 07:21

Pohotovost ne, pokud to neni uraz. Navic proc, kdyz je normální pracovni den. Nejlépe jdi k ortopedovi, vetsinou berou bez zadanky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.2.22 07:32
@Anonymní píše:
Ahoj,neupadla jsem ani žádný úraz neměla. Ale třetí den mě bolí pravé koleno. První den jsem tam jen,,cítila" něco špatně. Druhý den bolelo víc a dnes si div necvrknu při posazení WC a už mě bolí i při řízení. Při chůzi po rovině nebo i do schodů koleno nebolí jen cítím něco špatně, ale chůze po schodech dolů nebo si sednout na WC, židli v práci je horor a chce se mi dnes brečet.
Nikdy jsem s kolenem neměla žádné problémy. Máte někdo podobnou zkušenost? Pomohlo vám něco? Je mi 27 na kolena mám sakra času dost :zed:
Popřípadě kam jste zašli? Obvoďák a pak někam nebo pohotovost, nemocnice? 2× jsem už neměla dobrou zkušenost s pohotovostí, jednou nepoznali ani slepák u nás v Pardubicích, tak už z principu se tam bojím 8o

Ortoped. Ono stačí špatně došlápnout a v první chvíli to ani nemusí bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
14.2.22 07:41

Na to stačí blbě došlápnout a pokud nemáš 100% postavení kolene a zpevnění svalů okolo něj, klidně se tam něco stane.

• Citovat
  • Upravit
1194
14.2.22 07:46

Nemáš křečáky? Švagrová jo, taky ji bolelo koleno a bylo to od žil, musela na zákrok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí