Už dva měsíce mě bolí koleno

248
27.8.12 09:56

Bolest kolene už dva měsíce

Ahojky, potřebovala bych poradit, co dělat…
Mého tátu už přes dva měsíce bolí levé koleno. Bolest popisuje spíš vzadu a jakoby vazy. U ortopeda byl několikrát, dvakrát mu vytáhli malé množství vody, ale bolest neustoupila. Když bolest popisuje doktorům, tak jen kroutí hlavou a on si připadá jako simulant. Byl jen na rentgenu.
Chci se tedy zeptat, jaká je ještě možnost vyšetření? Napadá mě magnetická rezonance, sono… Nechápu proč mu to neudělají. Pracuje manuálně jako osvč a je už druhý měsíc doma zadarmo, protože mu bolest nedovolí práci vykonávat.
Kdybyste měl někdo nějakou radu, jak postupovat v komunikaci s doktory, jestli si má vyloženě říct o nějaké vyšetření atd., budu moc ráda. Na kontrolu ho pozvou vždy za tři týdny a mezi tím má brát léky na bolest, což mi nepřijde moc normální. Bere to velkém, jak ho to bolí, takže si brzo oddělá játra nebo žaludek. :(
Za každou radu budu moc vděčná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
27.8.12 09:58

Na neurologii a sono ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
27.8.12 10:00

A test na boreliozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.8.12 10:02

Zkusit jinou ortopedii. Z rentgenu nepoznají jak jsou na tom vazy. To se pozná na magnetické rezonanci, ale někteří dr. jí moc dělat nechtějí (aspoň já když marodila s kolenem tak to byla drahá záležitost a pojišťovny to nerady viděly, co mi říkal dr.)

• Citovat
  • Upravit
248
27.8.12 10:11

Ještě jen doplním, že bolest přišla z ničeho nic :nevim:
@Babulka123 můžu se zeptat, jak s tím souvisí borelioza? To může způsobovat i toto? 8o děkuji za tip!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.8.12 11:12
@monysek21 píše:
Ještě jen doplním, že bolest přišla z ničeho nic :nevim:
@Babulka123 můžu se zeptat, jak s tím souvisí borelioza? To může způsobovat i toto? 8o děkuji za tip!! :hug:

jasne bolesti kloubu jsou jednim z hlavnich priznaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.8.12 11:14

Ahojky tak já prožívám něco podobného těd jsem doléčila pravé koleno je to týden co mi to doktor ukončil a to jsem ho léčila od 3.5. děs taky my bylo už blbé jít k doktorovy (jsem si na úrazovce připadala víc jak doma) taky my udělali jen rentgen ortéza berle a později Francouzské hole (ty používám sem tam i těd protože koleno sem tam cítím) ale radu bych možná měla alespoň mě to pomohlo ať si skusí koupit mastičku mentolen (mentolová mastička s přídavkem konopí) přikládám fotky jak mastička vypadá jo a stojí kolem 170 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.8.12 11:25

@mikitaa aha aha, děkuji za info! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.8.12 11:26

@katula9 moooc děkuju! O konopí jsem slyšela, ale říkala jsem si, že tam budou asi jen nějaké minimální dávky. Ale teď když vím, že to někomu pomohlo, tak to určitě stojí za vyzkoušení. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
27.8.12 11:32

Ja mela neco podobneho, ortoped mi rek, ze je to od zad a neda se svtim nic delat, at si vezmu brufen. Delal jen rtg
Tak sem sla k jinemu, ten udelal sono a poslal me do spitalu na MR. Byla jsem ale tehu, tak sem sla k prakticke, ta me poslala na rehabilitaci a dostala jsem vodolecbu - bazen a virivku. Vyborne to zabralo, takze do spitalu uz sem nesla. Ted me to boli obcas pri delsi chuzi, tak uvidim.
Nicmene at chce urcite jeste sono a vodolecbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.8.12 12:03

Já to mám opravdu co chvíla taky bolest z ničeho nic no co si o mě na úrazovce myslí raši ani nechci vědet a ta mast pomohla nejenom mě ale i tatkovi když na něho v práci spadlo 400 kg skla pak mu to doktor 2× vyřezal a dal dren (měl tam kopu hnisu (a po vyndání drenu mazal a do týdne byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.8.12 12:05

Jo a ješte jsem zapoměla napsat že to pomohlo i příteli od sestry a jejímu bratrovi právě od nich jsem měla tip na tuhle mastičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
27.8.12 12:31

Určitě revmatologii! ať si to vydupe…ale vím, že to není snadné, vlastní zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
16.9.12 15:52

Ahojky tak co jak se tatkovi daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolína D.
17.10.13 18:01

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jestli by jste mi nemohli pomoct.
Je mi 15 let. Bolí mě koleno, ale né úplně pořád. Prostě chvilku bolí a pak zase ne. Když dělám dřepy, tak mě to koleno trušičku bolí a pod kolenem to taky trochu bolí. Ale když chodím tak mě to většinou nebolí. Nevím jestli to koleno nejí jen nachlazené. Mohli by jste mi prosím poradit? Je nutné jít k doktorovy? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex