Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ani po 27 letech nemusí tělo na ovulaci reagovat vždy stejne. Náhodou nová podprsenka není? Ze by jsi byla otlačená?
Může to být i to těhotenství třeba.? Co vím, ženský poznají často těhotenství podle prsou.
Příspěvek upraven 07.01.24 v 13:40
@hospodki není, právě, že žádná změna. Ani jídelníček. Sportuji už od 5 let, pravidelně se protahuji, chodím i do sauny a na masáže. Strava je vyvážená, pestrá. Stres také nemám, jsem flegmatická a leccos hážu za hlavu. Právě si to nevím vysvětlit. Dělala jsem pro jistotu těhu test, ale byl negativn (což jsem si ostatně myslela, že bude. Asi je ještě brzy na nějaké výsledky, kdyby to popřípadě bylo mimi).
Takhle mi začalo těhotenství, bylo mi hodně divné, proč mě bolí jen jedno prso, když při ovulaci mě bolí obě. Bylo to hodně rané těhotenství, možná tak 2.-3. týden. Test jsem si dělala, až když jsem měla týden zpoždění s MS, takže už byl jasně pozitivní. Tak držím palce ![]()
@Liška32 píše:
Takhle mi začalo těhotenství, bylo mi hodně divné, proč mě bolí jen jedno prso, když při ovulaci mě bolí obě. Bylo to hodně rané těhotenství, možná tak 2.-3. týden. Test jsem si dělala, až když jsem měla týden zpoždění s MS, takže už byl jasně pozitivní. Tak držím palce
Hezky, tak to by mi vůbec nevadilo.
děkuju, kéž by to vyšlo.
![]()
Ahoj všem, prosím o radu. Před dvěma dny jsem se vzbudila a cítila jsem napětí v levém prsu. Od té doby jsem se ráno vzbudila s mírným tlakem, pnutím a docela mě bolí. Trochu jsem se bála, zda nejde o rakovinu, když mě bolí jen jedno prso.. Dělala jsem si samovyšetření, ale žádnou bulku jsem, díky Bohu, nenahmatala. Pro jistotu jsem prosila i partnera. Také nic nenašel, ale řekl mi, že obě ňadra mám zvětšená. Doslova řekl, že jsou nateklá a jakoby pevnější. Vzhledově se ale nezměnila. Je fakt že na dotek jsou obě taková jakoby větší, ale bolí jen to levé. Mám 10 dní do menstruace, ale nikdy mě prsa při menstruaci ani před ní (a ani při ovulaci) nebolela. Je to pro mě novinka. Nevíte někdo, co s tím? Vyřeší to gynekolog? Trochu se stydím za tento problém.. Nebo mohlo by to být ranne těhotenství? S partnerem se už 6 měsíců snažíme o mimi. Zatím nám to nevyšlo. Nikdy před tím jsem nekojila, těhotná jsem ani nikdy nebyla. Je mi 27 let. Omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé téma. Dekuju za každou radu.