Bolest lýtek(svalů)

32
9.9.15 16:01

Bolest lýtek(svalů)

Ahoj,
v pondělív noci mě začaly neuvěřitelně bolet nohy, konkrétně lýtkobé svaly. Jako bych si je namohla, přitom to bylo spíš naoapk, měla jsem válecí víkend a nedělala nnic neobvyklého…když ležím, sedím, nohy jsou relativně ok, i když trochu mravenčí, ale jak mám chodit, nejraději bych začala brečet, jak šíleně bolí.
Nevíte někdo, co to může být? U Mudr jse zatím nebylala.
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20677
9.9.15 16:03
@Destinka píše:
Ahoj,
v pondělív noci mě začaly neuvěřitelně bolet nohy, konkrétně lýtkobé svaly. Jako bych si je namohla, přitom to bylo spíš naoapk, měla jsem válecí víkend a nedělala nnic neobvyklého…když ležím, sedím, nohy jsou relativně ok, i když trochu mravenčí, ale jak mám chodit, nejraději bych začala brečet, jak šíleně bolí.
Nevíte někdo, co to může být? U Mudr jse zatím nebylala.
Díky!

asi ti chybí hořčík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
9.9.15 16:34

Tak může fakt jen chybět hořčík - chytají tě křeče? (I jinde..) Nebo křečáky, nebo to může mít souvislost se srdcem. K lékaři si určo zajdi, pokud to nepoleví. Otékají ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.9.15 16:50

@puntice Na křeče netrpím(ani jinde). Křečáky mě taky napadly, mám sedavé zaměstnání a sestra na ně trpí taky. Nohy sem tam otékají, hlavně kotníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.9.15 16:51
@puntice píše:
Tak může fakt jen chybět hořčík - chytají tě křeče? (I jinde..) Nebo křečáky, nebo to může mít souvislost se srdcem. K lékaři si určo zajdi, pokud to nepoleví. Otékají ti?

Na křeče netrpím(ani jinde). Křečáky mě taky napadly, mám sedavé zaměstnání a sestra na ně trpí taky. Nohy sem tam otékají, hlavně kotníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
9.9.15 16:55

Bolesť lýtka s opuchom môže byť aj trombóza, ale to je asi akútny stav. Rozhodne by som zašla k lekárovi, možno ti spraví vyšetrenie a dá niečo na riedenie krvi, aby sa ti neurobila zrazenina. Nechcem teda strašiť, ale radšej ísť preventívne, než mať nejaké následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.9.15 17:23

Zkusím dát ten hořčík a kdyby se to do pondělí nezlepšilo, skočím k dr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
9.9.15 23:10

Jo jo, taky radím hořčík, klidně i 4 tbl denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.9.15 15:37

Doporučuji Magnesium B6Premium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie