Bolest mezi nohama

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
20.2.15 18:50

bolest mezi nohama

Mám dotaz jsem 31.tt a při chůzi cítím píchání mezi nohama dole v pipině ( omlouvám se za ten výraz nevím jak jinak to napsat )není to moc příjemné někdy i celkem bolestivé. Nevíte co by to mohlo být??a jestli to k těhotenství patří? děkuji za odpoveď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6727
20.2.15 18:52

@lucifer.p to mam taky a nejen pri chuzi. Mam to uz delsi dobu, dr jsem se ptala a pry je to normalni. Jsem 34tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.2.15 18:55

Povolovani stydke spony nebo tlak na cipek, ktery se uz muze pomalu zacit menit. Pomaha zvolnit, nepretezovat se, chodit pomalu, nestat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.15 19:22

Děkuji moc za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
20.2.15 19:23

Ahoj, ja mela obrovske krecove zily ne na nohach, ale na „pipine“ jak to bylo zvetsenou delohou utlacovane…bolelo to priserne, hlavne pri chuzi…po porodu se to upravío

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
20.2.15 19:38

Taky jsem to ke konci měla, pomohlo zastavit a opřít se o kolena, když už to bylo nesnesitelné, je to tím jak se vše připravuje, miminko naléhá a něco ten pupík váží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
20.2.15 19:50

…ja touhle rikam, ze si pripadam, jako bych sedela 3 dny v kuse na motorce :jazyk: Tyhle stavy zacaly uz kolem 22-23.tt :jazyk: Je to hnus pravda. Nejak u me nema vliv, co jsem zrovna delala. Samozrejme, pokud stravim nekolik hodin na nohou, tak se ani nedivim. Na druhou stranu, kdyz sedim v praci nebo se povaluju doma, mam to stejne :nevim:
PA mi rekla, ze je to normalni. Beru to tak, ze se telo proste pripravuje, nehlede na to, ze se opravdu musi vyrovnavat s vetsi zatezi. Holt roky jsem bojovala o miminko, tak mam jen co jsem chtela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
20.2.15 19:56

Já taky :pankac: já to manželovi přirovnala, jako by mě někdo nakopl mezi nohy a taková ta modřinová bolest - chodím do fitka na pás na „dlouhé procházky“ a tehdy to je cítit nejvíc. Ale je to jediný pohyb, který mi přijde bezpečný a udrží fyzičku, takže to nějak ignoruju a beru to jako normální součást těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.6.15 21:05

Tak mě to začlo kolem 16tt a mohu říci, že je to pro mě až neskutečná bolest, opravdu jak kdybych tam byla nakopnutá, či natažená…A jelikož mám již jedno dítko, u kterého jsem to nezažila a tak tuto bolest neznám, tak je to snad ještě horší:( Nejsem zvyklá sedět a nic nedělat, ono to ani s dvouletým synem nejde:)ale už opravdu nevím co dělat:( Nejsem zvyklá si stěžovat, ale asi to dr budu muset říct, budím se bolestí i v noci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí