Otok plodu na ultrazvuku 8tt

42
20.2.15 14:52

Otok plodu

Dobrý den maminky,

dnes jsem byla na prohlídce u lékaře, kde mi dělal klasický ultrazvuk. Jsem 8+4tt. Těšila jsem se tam, že dnes mimi víc uvidím, ale po chvilce co se doktor díval, tak mi řekl že je tam vidět že je oteklé :,( Zadržela jsem slzy jen tak tak…cestou domů jsem jen brečela. :,( Sice říkal, že to může být i nachlazením, nebo to zmizí samo ale není to úplně standartní…
Další postup je ten že v desátém týdnu mi udělá podrobnější testy a podle toho se uvidí co bude dál. Ve hře je samozřejmě přerušení. Hrozně se bojím, strašně moc doufám, že to prcek zvládne a nic to nebude a zároveň jsem strachy sevřená že o něj příjdu… Máte s tím prosím někdo zkušenost?
Na internetu toho moc k dohledání není..Vím, že bych se neměla stresovat, ale chci vidět alespoň naději, že to třeba nic nebude. Cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59384
20.2.15 14:56

@Poeema zkušenost nemam ale jestli už v tak nízkém tt je nějaký otok tak se to spíš bude zhoršovat. Otázka proč ten otok tam je :?, lepší pak screening udělat na genetice :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
20.2.15 15:09

Já ležela v nemocnici s paní, která ve 14.týdnu šla na ukončení. Pořád se čekalo, že ta oteklost, zavodněnost se vstřebá, ale u ní se tak nestalo. Třeba u tebe to budou lepší zprávy a dopadne vše dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
23.2.15 19:00

@Poeema doufam ze ti to dobre dopadne :/ drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 19:27

@Poeema prosím vás jak vám to dopadlo? Byla jsem dnes na ultrazvuku a doktorovi se zdál otok, mám z toho strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 11:37

@Poeema Dobrý den, prosím jak jste tenkrat dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 11:37

@Eliška1999 Dobrý den, jak jste prosím tenkrát dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 14:44

@Gabriela919 šla jsem k jinému doktorovi a ten řekl, že je všechno v pořádku. Žádné problémy jsem v těhotenství neměla a mám zdravou 3 letou holčičku, hlavní je klid a kdybyste chtěla zkuste jiného doktora pro váš klid, nemusíte přecházet k jinému, ale jen požádat o kontrolu a měl by vám vyhovět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 16:59

@Eliška1999 moc děkuji za odpověď, zítra jdu právě za jiným a počkám na výsledky testů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí