Babske rady? Jak si vyvolat porod?

Anonymní
20.2.15 05:10

Babske rady? Jak si vyvolat porod?

Po dlouhém klábosení se známými jdu i za Vámi. Pomohla Vám některá ze známých rad jako : caj z malinikoveho listu, sex, horka vana, cervene vino? Nebo co za pokusy Vam vyslo? :think: Zarucene se chci vyhnout umelemu vyvolání tak snad se najdou empaticke mamiinky a nikoliv rýpálci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1040
20.2.15 05:12
@Anonymní píše:
Po dlouhém klábosení se známými jdu i za Vámi. Pomohla Vám některá ze známých rad jako : caj z malinikoveho listu, sex, horka vana, cervene vino? Nebo co za pokusy Vam vyslo? :think: Zarucene se chci vyhnout umelemu vyvolání tak snad se najdou empaticke mamiinky a nikoliv rýpálci.

nejučinnější bych řekla že je sex, nebo umívání oken-pěkně slízat nahoru, dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
20.2.15 05:14

Nebo si udělat jarní uklid, já jsem lítala doma dělala vánoční uklid a porod bezbolestný. Ale patřím mezi vyjímky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
20.2.15 05:15
@cikcak píše:
nejučinnější bych řekla že je sex, nebo umívání oken-pěkně slízat nahoru, dolu

umývat, sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.15 05:19

@cikcak nooo i to je dobry napad… proste co nejvice pohybu a „namahy“ ocud pocud samozrejme. Dekuji a moc gratuluji k bezbolestnemu porodu. Taky budu mit :D veriiim v to a domlouvam si to s mimcem

• Citovat
  • Upravit
1040
20.2.15 05:36
@Anonymní píše:
@cikcak nooo i to je dobry napad… proste co nejvice pohybu a „namahy“ ocud pocud samozrejme. Dekuji a moc gratuluji k bezbolestnemu porodu. Taky budu mit :D veriiim v to a domlouvam si to s mimcem

děkuji za gratulaci, je to sice už dost let zpět. musím se chlubit, že já měla 2 porody oba císaře ale bolesti opravdu neznám. píšu s chybami nevidám na klávesy. vedle mne to všechno chrápe. ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
20.2.15 06:27

@cikcak :mrgreen: :mrgreen: hele my se stěhovali těsně před termínem, naprosto jsem se nešetřila(sem si říkala že se aspoň vyhnu vyvolávání, no a prd) prostě toto pomůže pouze když je tělo na porod připravené, pokud není může se ženská stavět na hlavu a stejně stím nehne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4979
20.2.15 06:36

Dělala jsem všechno, cos popsala (čaj z maliniku je na uvolnění svalů, ten porod nevyvolává), zrovna jsme staveliztakze jsem litala do 2.patra a zpět a nepomohlo nic. Jsem toho názoru, že tělo musí být připraveno a když není, tak nic nepomůže. Porod mi vyvolali a ještě že tak, syn už měl v břiše problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
20.2.15 07:19

Jak už bylo psáno výš, jestliže miminko ven nebude chtít, nedostaneš ho ničím z babských rad. Já rodila 11 dní po termínu, kdy jsem den předtím 2h chodila po lese (stejně jako už asi 3 týdny předtím), vyšlapala 4 patra domů (jako každý den 2×), večer horká vana (taky už po x-té) a v noci ještě sex (opět probíhal asi obden poslední měsíc) a podle mě, nezabralo z tohohle vůbec nic. Porod prý spouští miminko, až je připravené, takže bych vyvolání porodu babskými radami nehrotila - z vlastní zkušenosti vím, že pomůžou až v momentě, kdy se mimčo má narodit, ale to by se narodilo tak jako tak i bez pomoci :)
Užívej si bříško, za chvíli už nebude a ještě se ti bude stýskat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
@Anonymní píše:

Mě nepomohlo nic, já jsem musela nakonec rodit přes vyvolávačku kvůli zhoršení mého stavu, doktor mě už nedovolil takhle běhat, měla jsem vysoký tlak a začala jsem otíkat, takže to už bylo nevyhnutelný. A to jsem rodila 40+2 v jiné porodnici než jsem si vybrala, v předchozí je totiž ten můj tlak a otoky moc nezajímaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369

Taky jsem dělala v podstatě všechno cos napsala a nepomohlo nic :lol: Až když mi doktor udělal Hamiltona tak se mi porod rozjel. porodila jsem tři dny po druhém termínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.2.15 07:21

Jo e ještě si pamatuju že jsem si dala hodně tučné jídlo ( z mekáče) pak jsem si šla v devět večer lehnout naštavaná že se ni c něděje no a o půlnoci mi začali kontrakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.15 07:26
@Anonymní píše:

zaručeně nepomohlo nic, vyvolávaný porod 41+5 tt. MOhla jsem se stavět na hlavu, nezabralo nic. Ještě edit - měsíc před porodem jsme se stěhovali, 4.p bez výtahu, nosila jsem věci, malovali jsme, rekonstruovali atd.. nic, prostě nic.. a to se mi 25 tt rozjel porod a na poslední chvíli mi to zastavovali. Pak se tam malej zabarikádoval a nevyvolat porod, tak je tam asi dodnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.2.15 07:54

Vykašli se na to! Stejně nic nepomáhá, mimčo nevyleze dřív než bude samo chtít, a ty dopadneš jako já: U porodu jsem mezi kontrakcemi usínala, unavená, nevyspaná, hotová.
Radši odpočívej, čti, spi, užívej si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.2.15 08:07

Hamilton+ co nejvíc pohybu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie