Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chci se zeptat jsem 39tt a mimi jak se hýbe tak ho cítím u žeber asi nohy a úplně dole snad u stydke kosti. Myslíte ze ma málo místa?
Mam jít zítra do porodky protože gyndarce se nezdálo na monitoru při pohybech ze má tep místo 150 170-190
Tak zacinam byt nervózní. Do toho me začala bolet pravá půlka v krku. Mala necelé 3roky ryma…
@Bibi239 to je fakt sranda.Mne se nevlezla ale ven nechtela.
@vendelinecek píše:
Mam jít zítra do porodky protože gyndarce se nezdálo na monitoru při pohybech ze má tep místo 150 170-190
Kdyby se ti ty pohyby nezdaly a byly nejak moc intenzivni, zajed si na kontrolu hned. Moje mala mela tep tusim kolem 140-160.
@vendelinecek píše:
A to ten monitor neudělala znovu? Já měla podobný „problém“ tenkrát u prvního syna. Na monitoru měl hrozně vysoký tep (ale hodnotu už opravdu nevím…) a navíc ještě nebyl vůbec k probuzení, na monitoru nebyl jediný pohyb. Poslali mě pryč, že mám přijít za hodinu, dát si něco sladkého a pořádně se projít. Ten druhý už byl v pořádku.
@vendelinecek to víš, že má málo místa, kdo by neměl, týden před vyloděním ![]()
Pohyby stejne myslím. Ona je hodně živa a kope silne uz 3mesuce. Jen ted tam ma opravdu tesno
@Fima neudělala. Včera sem tam byla a v patek me poslala do porodky
@vendelinecek ke konci tehotenstvi tam maji mimina malo mista.
@vendelinecek ke konci me kopal do zeber jak silenej
Ke konci ma malo mista kazde dite. Ty jeho zachvaty vzteku v brise jsem si pravidelne natacela, spousta zenslych se mi smala, ze to jeste nevidely ![]()
Ahoj holky tak sem byla v té porodnici na toceni a ze je vše úplně v pořádku. Ale ted už kope tak 2hod úplně dole v podbrisku nebo ještě niz ze nemuzu chvílemi ani jít jak to sem tam pichne. To je normální taky