Nt + a nadváha

139
20.2.15 07:58

nt + a nadvaha

Ahoj holky, prosím o informaci, třeba máte některá podobnou zkušenost. Za týden mě čeká ultrazvuk nt + ve 13tt. Mám nadváhu, vážím 80kg, myslíte že Dr. něco uvidí přes bříško? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.2.15 07:59

@bayli uvidí, neboj že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
20.2.15 08:04

Smozrejme ze ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.2.15 08:06

No právě mám strach aby mě třeba nenadal ze jsem měla nejdříve zhubnout a tak a hlavně tam se mnou půjde i přítel, tak aby nebyl v rozpacích kdyby mě museli dělat vnitřní ulz. Může moje nadváha zhoršit výsledky Testů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
20.2.15 08:07

Já čekala že napíšeš nějakých 120kg, to by se možná uvažovalo zda uvidí a uvidí dobře, ale takto jo, v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
20.2.15 08:07

@bayli nemůže, uvidí to v pohodě, pokud by neviděl, tak udělá vnitřní, ale při této váze bych se toho neobávala vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.2.15 08:08

Klíííd, já mám 100 a doktor si pochvaloval, že přes břicho vidí líp než spodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
20.2.15 08:09

Nadvahu nemam.
Ale pred utz me rekl vypit litr tekutin hodinu pred utz.
Asi se ta deloha trochu posune.
Jinak 80kg me neprijde tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.2.15 08:09

A jak to probíhá? Nebo spíš jak dlouho se vyšetřuje? Je to moje první tehu, tak jsem ze všeho taková nesva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.15 08:10

@bayli
Mám také nadváhu, zhruba jako ty a výsledky mi lépe vyjít nemohly. Všechno v naprostém pořádku.
Holčička šla krásně vidět :srdce:

• Citovat
  • Upravit
691
20.2.15 08:11
@luciekal píše:
Nadvahu nemam.
Ale pred utz me rekl vypit litr tekutin hodinu pred utz.
Asi se ta deloha trochu posune.
Jinak 80kg me neprijde tolik

To je proto, že tekutina v močovém měchýři lépe vede ty ultrazvukové vlny. Ale mám ten pocit, že je to účinné jen u vaginálního UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.2.15 08:12

Njn moje Dr.mi pořád říká ať si hlídam váhu ať nepribiram tak se furt kontroluju a su z toho vyšetření nervózní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.2.15 08:15
@Anonymní píše:
@bayli
Mám také nadváhu, zhruba jako ty a výsledky mi lépe vyjít nemohly. Všechno v naprostém pořádku.
Holčička šla krásně vidět :srdce:

Z toho mám právě strach, někde jsem četla ze nadváha ovlivňuje výsledky.. Tak to máš štěstí, uvidím jak dopadnu já a snad půjde vidět co to bude.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.2.15 08:17

@Syringa páni… tak to su zvědavá..tak to te pozvali jindy a nebo až ve 20tt to se jde znovu ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
20.2.15 08:17

@bayli
Záleží, kde budeš, já byla v Brně na Veveří. Přišli jsme, odebrali mi krev, potom nás zavolal doktor do ordinace. Tam jsem si dala kalhoty ke kolenům a doktor začal dělat utz. Projel hlavičku, podíval se na činnost mozku, nosní kůstku, jestli správně funguje srdce + poslech a jestli má všechny končetiny. Ukázal obličej z přední strany a z profilu, přešel na krk, jestli neotéká myslím, že hlavička, protože u krku má být nějaká tekutina.
Potom projel žaludek a jestli je naplněný močový měchýř. Na konec se zeptal, jestli máme nějaké otázky, tak jsem se zeptala na pohlaví a to je vše.
Vytiskl nám fotku. Při odběru krve se tě sestřička zeptá, jestli chceš video nebo barevnou fotku na fotopapír z utz - to si platíš. V cené máš černobílou fotku.
Snad jsem na nic nezapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky