Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bayli vykašli se na to a jez tak jak máš chuť, samo že žádné mega nálety na ledničku, ale neomezuj se zvlášť když živíš dvě ![]()
@eetkikinka ja to mela u utz pres bricho 13 tt 22 u screeningu.
@Kallis taky půjdu do Brna..tak děkuji za přesny popis, už se těším.. video bych ráda měla, tak se jich na to zeptám.. ![]()
@bayli a když to nebude vidět, mimčo bude špatně natočené, pošlou tě projít po chodbě… často tam maminky korzují, a já s dvojčatama korzovala, přece se neukážou obě hned že ![]()
@bayli píše:
Ahoj holky, prosím o informaci, třeba máte některá podobnou zkušenost. Za týden mě čeká ultrazvuk nt + ve 13tt. Mám nadváhu, vážím 80kg, myslíte že Dr. něco uvidí přes bříško?
Jasný, mám větší a poznal ve 13. týdnu dokonce pohlaví a to u všech 4 dětí.
@bayli píše:
Ahoj holky, prosím o informaci, třeba máte některá podobnou zkušenost. Za týden mě čeká ultrazvuk nt + ve 13tt. Mám nadváhu, vážím 80kg, myslíte že Dr. něco uvidí přes bříško?
Jo, pokud půjdeš na Veveří, tak určitě k dr. Vlašínovi, je nejlepší.
@Bejbyy tak snad se malej ukáže, zatím mám fotku z 10tt a to vypadal jak stenatko, tak se na něj moc těším.. děkuji za povzbuzení, moc to pomáhá.. ![]()
Příspěvek upraven 20.02.15 v 08:28
@Zabatko on je tam jedinéj Dr.? Je prijemnej jo? Nemusím se ho bát? Tak snad mi taky řekne co to bude… ![]()
@bayli Vlašín je kapacita a studenej čumák, je jedno ke komu tě pošlou, všichni to umí… hlavně buď v klidu a těš se na video, připrav se na čekání v čekárně a pohodička
@Terdul tak to jsem opravdu zvědavá jak dopadnu ja.. a měla si s sebou někoho? Nebo musel jít ven když to bylo spodem?
@Bejbyy Takže je to na dlouho? I když jsem objednana na čas?
@bayli
Je tam Dr. Vlašín, který je prý kapacita a nějaká paní doktorka. Já byla u Vlašína. Sice je odměřenější, ale na vše mi odpověděl a co se týká pohlaví, tak si i zavtipkoval ![]()
Maličká ze začátku nechtěla spolupracovat, protože zrovna asi spala, tak ji budil a to se jí moc nelíbilo. Budil jí tak, že ultrazvukem do ní přes břicho šťoural, bylo mi jí až líto
Nakonec se vzbudila a po chvilce spolupracovala. Pak si dala nožičky nahoru, palec do pusinky a zase spala ![]()
@bayli jo většinou se čeká… zvlášť u Vlašína. Ale uvidíš, jen s tím počítej, že se to může stát, i hodina v čekárně.
@bayli
My čekali asi 20min. Nic hrozného. Hlavně se nestresuj. Je to krásný zážitek a od té doby je přítel z maličký úplně hotový ![]()
@bayli píše:
No právě mám strach aby mě třeba nenadal ze jsem měla nejdříve zhubnout a tak a hlavně tam se mnou půjde i přítel, tak aby nebyl v rozpacích kdyby mě museli dělat vnitřní ulz. Může moje nadváha zhoršit výsledky Testů?
ne, nemůže.. hele, moje ségra měla asi 150 kg. Krom toho, že jí řekli, že se jí císař bude hůř hojit, nikdo nikdy nic nenamítal.