Bolest při močení po styku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.3.26 17:03

Bolest močení po styku

Zdravím, holky. Jdu sem s choulostivým dotazem, tak prosím anonym :oops:
S partnerem jsme spolu 3,5 roku, o věrnosti nás obou není pochyb.
Bohužel po celou dobu vztahu mám po sexu bolesti při močení. Dřív jsem si myslela, že je to tak normální (je to můj první vztah). Samozřejmě hned “po” se jdu vyčůrat a umýt se, ale vyloženě to pálí a ještě nějakou dobu cítím bolesti uvnitř pochvy. Preventivně beru Blokurimu, brusinky i probiotika.
Mám od ledna diagnostikovaný chronický zánět močových cest, ale teď jsem nějakou dobu zánět právě neměla…
Ale po tom sexu mě to trápí neustále, máte některá zkušenost?
Je to vždy jen v případě, kdy partner vykoná potřebu. Pokud se to zakončí jinak, tak bolesti při močení nejsou.
Už mě napadla i snad alergie na sperma, ale nechci malovat čerta na zeď. Přijde mi to hodně omezující, partnera to samozřejmě mrzí, že mám bolesti, proto styk i kolikrát omezujeme a já se vždy velmi netěším na konec :roll: lubrikační gely nepoužíváme, z toho jsem měla alergickou reakci a z kondomu to stejne, ochranu momentálně nepoužíváme, kdyby se zadařilo dítko, byli by jsme moc rádi:)
Na gynekologii se s tím bojím, mám panickou hrůzu s vyšetření “tam dole” a opravdu to nezvládám. Navíc řeším i jiné zdravotní problémy a dozvědění se o nějakém dalším bych už asi nezvládla :zed: :lol:
Budu velmi ráda za jakékoliv rady a přeji vám hezký víkendový den.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vodnář-u-Topolu
21.3.26 17:15
@Anonymní píše: Více

Nejsem sice žena, ale domnívám se, že tyto problémy mohou souviset i s ostatními problémy. Nicméně bych zkusil na týden vysadit úplně cukr a užívat výluhy z Kontryhele obecného.

• Citovat
  • Upravit
14636
21.3.26 17:43

Jak dlouho po sexu ty bolesti trvají?

A jinak bys asi potřebovala terapii. Máš strach z gynekologického vyšetření, ale chceš miminko. V těhotenství a při porodu těch vyšetření zažiješ moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
21.3.26 18:01

Ad „Na gynekologii se s tím bojím, mám panickou hrůzu s vyšetření “tam dole” a opravdu to nezvládám“ - tohle by ses měla pokusit vyřešit, do budoucna jistě budeš potřebovat na gynekologii chodit nejen kvůli prevenci, ale treba i během těhotenství. Navíc tvé současné potíže může způsobovat chronický zánět v pochvě nebo jiné onemocnění gynekologického původu - vyšetření na gynekologii by určitě bylo na místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.26 18:35

@Vodnář-u-Topolu to je dost možná pravda…dekuji za radu!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.26 18:43

@Janča6 @Cirrus fibratus tak skrze to močení je to vlastně jen první vymočení hned “po” a potom už vcelku ok. V pochvě to bolí ještě tak hodinku, pak už je to také dobré.
Bohužel jsem si jako malá prošla velmi nehezkým sex. traumatem a proto mám s tímto velký problém, to samé s urologií, nezvládám.
Samozřejmě se na tom snažím pracovat, řešeno i s psychoterapeutem…na prohlídky chodím co půl roku kvůli jiným gyn. potížím, ale vyšetření je pro mě prostě trest…zlatý zubař :) tam bych za to seděla furt :mrgreen:
Zánět v pochvě bych mít neměla, co se týče stěrů, tak z tohoto hlediska jsem to měla vždy v pořádku…i naposledy před měsícem, co jsem byla na prohlídce.
Ono jde o to, že mě to vyšetření na gyn. hodně bolí, doktor bere vždy nejmenší zrcadla, i tak je to hrozné. Naštěstí mám velmi empatického gynekologa, který to chápe a vždy se mnou po dobu vyšetření mluví, uklidňuje mě a chválí mě.

• Citovat
  • Upravit
895
21.3.26 18:49

Moc mě mrzí, co jsi prožila. Bohužel, ty obtíže mohou mít souvislost s traumatem. Držím palce, ať se ti podaří je překonat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8993
21.3.26 20:26

Možná mechanické podráždění? I když tam moc nesedí, že máš problém jen když se udělá dovnitř. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
21.3.26 20:37

Můžete být alergická na sperma. Prý to způsobují nějaké proteiny v něm. Ale to je diagnoza, kterou by měl určit lékař. A ten by měl taky vyloučit, že se to nějak pojí s vašimi dalšími problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.26 20:52

@Cirrus fibratus moc ti děkuji :kytka: ano, došlo se tak nějak k tomu, že to s tímto spojeno nejspíše bude…občas mám problém i s obyč. intimním kontaktem s partnerem.
Ale potom jsem u lékařů typu gynekologie/urologie za přílišnou citlivkou. Minulí lékaři mě vyšetřovali vyloženě násilím a přes bolest, takže to tomu všemu také moc nepřidalo…ale snažím se

@Serpentini to jsem si právě myslela drive, že je to z nějakého podráždění, ale přesně z toho důvodu mi to moc nesedí.

@andiedvorakova ano, no tohle mě poslední dobou také napadá, protože jinak bez toho spermatu je vše vlastně ok.
Nevíte, zda to dělá gynekolog a nebo nějak specializovaně alergolog? Moc si nedokážu představit, jak takové určení diagnózy probíhá…

• Citovat
  • Upravit
39
23.3.26 14:25

K doktorovi jít nechceš… Nechápu, co chceš po nás? Máme Ti doporučit bylinky? Zaříkávání? Vykuřování? To jsou tisíce let „osvědčené“ praktiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí