Bolest nártu v 30.tt

ellievanessqa
12.12.13 11:36

bolest nártu

Ahojte :mavam: jsem ve 30tt a už asi 14 dní mně bolí nárt na pravé noze, nemůžu vůbec našlápnout, tak kulhám :? byla sem s tím u mé obvodačky ta mi řekla at nohu stáhnu a když do tejdne nepřejde mám přijít, pak mně poslala na chirurgii kde mi řek že mi žádný léky nemůže dát a poslal mně dál k ortopedovi, kterej ale má ted dovču a tak musím čekat do příštího týdne :( nemáte s tím některá zkušenost? co by mohlo zmírnit ty bolesti? nebo čím by to mohlo být??nejsem si vědoma toho že bych nějak špatně šlápla nebo něco prostě to začlo bolet a bolí čímdál víc :x

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8056
12.12.13 11:39

@ellievanessqa Já bych vyzkoušela všechny boty, které mám a začala cvičit cviky na spadlou klenbu /plochou nohu/…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.12.13 11:39

@ellievanessqa octové zábaly nebo tak něco? :think: těžko říct.. můžeš mít jen podvrknuté, takže stáhnout stahovákem a co nejmíň namáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
12.12.13 11:44

Já zase denně chytám křeče do levé „šlapky“ :lol: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
60
12.12.13 11:44

Dle mě je to spadlá klenba nohy. koupit pořádné pantoflíčky na doma a boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.12.13 11:45

Ocet ne, se dává na horečku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.12.13 11:48
@Luca84 píše:
Ocet ne, se dává na horečku..

tak octan, že :mrgreen: njn, jsem to zase blbě napsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
12.12.13 11:49

@Hr4sek22 taky pěkny :) :| postupem času zjistuju že jako tehule nesmím brát v podstate léky žádný atak když mám nákej zdravot. problém tak ho asi budu muset pretrpet že :cert:

• Citovat
  • Upravit
583
12.12.13 11:53

Ahoj, také tipuji potíže s klenbou. Mám to podobné, ale zůstalo mi to i po těhotenství. Ortoped mi řekl, že jak se v těhotenství povolují klouby kvůli pánvi, povolí se i jiné, které nechceme. Takže u mě se rozjel palec u nohy (vbocený palec) a propadlá nožní klenba. Prevence jsou nalepit srdíčka do bot a doufat, že se to po těhu zase zpevní. Mě čeká operace. Ale protože kojím a stále nesmím léky, odkládám ji za rok (nechci na léto). Radím ortopeda a pořádné boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
12.12.13 11:59

@ellievanessqa Já mívala zase strašný bolesti zad a v kříži kolem 20tt. Nemohla jsem se kolikrát ani hnout. Poprvé mě to chytlo v obchodě a odcházela jsem jak babka. Po týdnu to odeznělo a včera večer to zase začalo, ale tentokrát to není tak hrozný. Ležela jsem včera jak prkno a k tomu jsem chytla křeč do levé šlapky. Pak znova 2× po sobě když jsem lezla z vany. Občas mě tak píchá v kolenu, že mi ta bolest vystřeluje až do boku. A taky jsem 30tt. Doktor řekl, že je to tím jak jsem přibrala (mám na 158cm už 71 kg :oops: :mrgreen: ) a je to pěknej zápřah na klouby i záda. S tím nártem jsem zvědavá co ti řeknou :think: Mně teď docela otíkají kotníky a lýtka. A rostou mi dvě osmičky. Léky neberu nikdy žádný, jen na ty záda jsem si brávala paralen, protože to byla bolest, že jsem myslela, že to nevydržím. Na ty zuby si teď po dlouhé době asi taky jeden vezmu, začíná mě od toho totiž pěkně bolet hlava. To těhotenství je náročný.. :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
ellievanessqa
12.12.13 12:11

@Hr4sek22 tak křížový bolesti sem tam taky mívám ale vždy to poleví po naky dobe taks e to dá přežít, jinak sem asi 2 mesice dost trpela opet pri chuzi ale tentokrát to byly krece a bolesti v podbrisku-právě díky tem vazům :| doktorka mi napsala magnesko ale to na to stejne nemelo vliv prtoože už ho neberu a nebolí mne to, a když sem ho brala tak to stejně furt bolelo :lol: jinak asi pred mesicem mne začla bolet tlamka -tak si říkám v pohodě to budou jen ty přecitlivělí dásně, no a po mesici mi to nedalo prootže mně ty bolesti budili a zubař povídal něco o zánetu dásní a o tom že mi nemůže stejně nic předepsat :lol: jen prý vyplachovat kysličníkem ale efekt to asi má-protože už 2 dny sem se vyspala :potlesk: jinak sem taky mrnava jako ty a mám dokonce o kg víc jak ty tak chápu že je to pro tělo asi zápřah ale byli i doby kde sem vážila daleko víc a těhotná sem nebyla a vše bylo bez problému tak nevím, mne se totiž povedlo zhubnout nakejch 20kg a pak hnedka otehotnet tak to přišlo tak trošku v niveč asi :zed: no a ted ta noha, kdyby jen bolela tak to tak neřeším ale dělá mi problém jít třeba i jen kousek :? paralen mně taky bylo řečeno že je jediný co můžu, ale to na tu nohu nemá žádnej efekt tak uvdím co ten ortoped poví :nevim: ale mám nakázáno nikam nechodit tak nevím kdo mi bude venčit toho mýho labrouška :srdce: :think:

• Citovat
  • Upravit
16986
12.12.13 12:15
@Bebuše píše:
@ellievanessqa Já bych vyzkoušela všechny boty, které mám a začala cvičit cviky na spadlou klenbu /plochou nohu/…

mam stejnou zkusenost, po porodu. Rada ortopeda - koupit si vlozky „srdicka“, ze je to kvuli nabehu na ploche nohy.
@Bebuše nemohla bys, prosim, poradit cviky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
12.12.13 12:16

@AniNevim díky,a můžu se zeptat kolik to stojí ty vložky?

• Citovat
  • Upravit
60
12.12.13 12:17
@martina.se píše:
tak octan, že :mrgreen: njn, jsem to zase blbě napsala :oops:

já to nemyslela nijak zle :) jen jsem si vzpomněla jak pubertáci nohy, ruce octují, aby kost praskla :lol: ale zda to má účinek opravdu to nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
12.12.13 12:22

Tak já jsem v prvním těhotenství měla stejný problém, akorát mě bolely oba dva ty nárty, Dr. mi na to dala jen nějaké mastičky-které stejně nepomohly.Bylo to tím že jsem dost přibrala a mé nožičky mě jaksi „neunesly“ :lol: po porodu to přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí