Bolest (píchání) pod pravým žebrem

91
24.1.23 08:35

Bolest (píchání) pod pravým žebrem

Dobrý den.
Před čtyřmi dny mě začalo píchat pod pravým žebrem, nejsem moc schopná identifikovat přesné místo. Když jsem stála, tak jsem to ani necítila. Pouze při velkém nádechu, když jsem se smála a pak hlavně v leže na boku… večer to bolelo i v leže na zádech. Druhý den už to bylo lepší, tak jsem s tím nikam nejela. Další den, mám pocit, to úplně vymizelo. Dnes se probudím a opět mě to bolí, tentokrát při každém nádechu, ale pobolívá a tlačí to i bez něj. Když vstanu, je to dobrý.. Nevím, zda jet do nemocnice. Nic podobného jsem nezažila, kouřím, takže mám strach :roll: ale cítím, že je to na té pravé straně a dušná nejsem. Při kašli nebo nachlazení plíce cítím a tady tak nějak tuším, že to ony nebudou.
Nevíte prosím, co by to mohlo být?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40882
24.1.23 09:09

Mě tahle pobolívalo a píchalo v pravém boku několik měsíců a když jsem konečně dokopal k doktorovi a na ultrazvuk, tak nakonec to byla jenom zvětšená játra. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5142
24.1.23 09:22

Mohla by to být játra, žlučník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.23 09:24

Jsem si právě říkala, že bych např. na kameny byla moc mladá (22 let) 😬 nevím každopádně, jestli s tím letět do nemocnice… bohužel svého doktora mám 80km daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5142
24.1.23 09:30
@Johanka233 píše:
Jsem si právě říkala, že bych např. na kameny byla moc mladá (22 let) 😬 nevím každopádně, jestli s tím letět do nemocnice… bohužel svého doktora mám 80km daleko

Kameny klidně ve 22 letech mít můžeš. To pozná lékař na ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
24.1.23 09:53

Může to být něco skřípnutého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
24.1.23 09:56

Žlučník :nevim:, nech si vypsat žádanku na sono.

• Citovat
  • Upravit
411
24.1.23 09:58

Ja mela jednou zablokovana zebra, byla to docela pohroma. Ve stoje celkem v poradku, ale v leze, predevsim pri prevalovani, katastrofa - velmi ostra, paralyzujici, bolest nekde pod zebry na jedne strane, budilo me to x-krat za noc ze spani… Trvalo to nekolik tydnu nez se to samo upravilo. Nemohlo by to byt tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.23 10:16

@Emmara je to možný, já upřímně nevím 😬. Na končetinách, hlava, menstruační bolesti či bolesti žaludku. To vždycky od sebe rozpoznám. Ale zde bolest tak divně vystřeluje až občas někam nahoru, že nejsem schopná rozpoznat, jestli to jsou orgány, nebo právě něco skříplého. Někdy je bolest tupá, jen ležím a bolí to..obcas takový pocit, jako když tam něco tlačí. Ale je to zvláštní že to přestalo a znovu začalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
24.1.23 13:38

K lékaři, co jiného. Je jedno, kolik člověku je, zdravotní potíž může mít kdokoliv 🌼

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex