Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bude to kus od kusu, jako se vším. Já si to tak docela nepamatuju už, ale myslím, že ještě dvakrát třikrát to bylo chvilkama takový nepříjemný (každopádně první sexy po porodu byly horší
)
Musí věnovat dostatek času předehře a to takové předehře která ti dělá dobře, ne takové, o které si o n myslí, že by měl dělat. pokud budeš dostatečně vrzušená a uvolněná, tak to bolet nebude.
dost pomůže když dáte těch 700 za tuhle appku a společně budete objevovat co ti dělá dobře - po překonání prvního studu je to dost zábavné.
Mě to nebolelo ani na poprvé, přítel byl velmi něžný, opatrný a snažil se být pozorný. I když jsem byla nervózní, tak to předčilo mé očekávání.
Chtělo by to nějakou příjemnou atmosféru, dostatek času na předehru, aby se ti to opravdu líbilo a nikam nespěchat.
Vůbec to nebolelo ani na poprvé. Ale fyzicky jsem už určitě panna nebyla, protože mě těsně předtím udělala pořádně rukou. Poprvé jsem ho skoro necítila, jak jsem byla roztažená, od té doby je všechno v pohodě. Nic nebolí a cítím ho dostatečně.
Děkuji za odpovědi, ale myslím že je něžný dost
, předehru máme taky
nebylo to že by jsme na to šli jenom tak
. Snad to bude teda lepší a lepší ![]()
Já nevím, ale první styk, mě Teda taky nebolel a ani ten druhý a ani ten třetí ![]()
Jestli není na tebe moc vyspělý
když ti natáhne vaginu 😁 můžeš cítit patrnou bolest ![]()
Ahoj, mám otázku
, nedávno jsem měla s přítelem první sex a chtěla bych se zeptat jestli je po odpanění sex ješte při dalším styku bolestivý, a za jak dlouho to odezní
, né že by bolest byla nějaká k nevydržení ale jsem zvědavá jestli to budu muset jeste podstoupit než to bude přijemný