Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, asi by sis měla nejdřív zajít na gyndu a vyloučit zdravotní problém. Není normální, aby tě to štípalo a pálelo.
Pokud tě doktor shledá zdravou, tak to bude asi tou psychikou.
Gynekologie říká co? Je vše v pořádku? Jak snášíš vyšetření tam, to ti nevadí. Pokud ne a není žádný problém, tak to bude v hlavě a na to je třeba odborníka.
1. souložit jen když fakt chceš a s někým, kdo tě opravdu vzrušuje.
2. souložit pouze s někým, kdo ví co znamená předehrat a dá si čas, aby tě opravdu vzrušil a uvolnil před tím, než začne s přímou souloží.
3. vědět co ti dělá dobře a umět to partnerovi říct. To se docela dobře trénuje masturbací.
@LilyJane Na gynde jsem byla a vše v pořádku, takže zřejmě psychika…Napadlo mně navštívit nějakého sexuálního poradce nebo tak..Ale nedokopala jsem se k tomu, tam zajít ![]()
Zkus před sexem si s partnerem dat víno, nech si od nej udělat masáž ![]()
Může to být něco komplikovanějšího, ale nemusí. Spousta žen se potýká s problémy při sexu podobného rázu.
Ví tvůj přítel že máš z toho obavy? Bolí tě to i při masturbaci?
@marki111 Teď momentálně přítele nemám, i při masturbaci mám problém, tím pádem to nedělám.
@Anonymní píše:
@marki111 Teď momentálně přítele nemám, i při masturbaci mám problém, tím pádem to nedělám.
Zkus se klasicky uvolnit pri drazdeni klitorisu, až zvlhnes zkus si ji protahovat, zjistit jaká místa tě bolí, promasirovat. Můžeš zkusit taky jinou značku lubrikantu, třeba tě štípe. Pokud by tě to roztahovani bolelo, můžeš zkusit znecitlivujici mast Mesocain (je ale na předpis). Je možný ze si právě psychicky ve stresu a si stažená. Napadlo mě ještě, jestli se ti protrhla panenská blana pri sexu, jestli ji nemáš třeba hodně pevnou a nedělá ti problemy. Ttěchech příčin může být hrozně moc, snad ti alespoň něco pomůže ![]()
@Anonymní píše:
@LilyJane Na gynde jsem byla a vše v pořádku, takže zřejmě psychika…Napadlo mně navštívit nějakého sexuálního poradce nebo tak..Ale nedokopala jsem se k tomu, tam zajít
Ano můžeš navštívit sexuologa. Ten by ti mohl pomoci, zvlášť když je to možná psychického rázu. ![]()
Dobrý večer, tázám se vás na radu. Ačkoli jsem mladá, je to pro mne téma za které se popravdě stydím, vím že, s tímhle bude mít vícero holek, dívek, žen problém.
Kdyz jsem poznala svého prvního přítele, byl to člověk s kterým jsem zažila všechno poprvé, jak líbání tak sex. Ještě než jsem měla své poprvé, tak do mě přítel strkal prsty a tak…prsty pro mne nebyly nic příjemného, když do mě strčil jeden jedinej prst, štípalo mě to a byla jsem v křečích. Později jsme to zkoušeli i s lubrikantem, coz na chvíli to pálení odeznělo, ale po nějaké chvíli opět začalo. Jak jsem byla stažena, přítel do me stěží strčil tři prsty. Kdyz sme se dostali k prvnímu sexu, byla jsem ve křečích, a nebylo to pro mne nic příjemného.
Sex jsem měla jen jednou, a jak tak vidím svojí situaci, hadam, že k dalšímu se neprekonam.
Zkoušeli jsme i různé polohy a však mne to nepomáhá. Časem sme se rozešli, a ja to zkusila s jiným přítelem, jenže toho jsem do sebe ani nepustila, ačkoli jsem na to měla chuť.
Co by to mohlo být? Jen strach? Opravdu nevím co mám dělat. Ani tampon si nedokážu dát protože to štípe a pálí..