Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli na to pomáhá nějaká mastička nebo jestli nevíte co by to mohlo být. Na chirurgii mi nic k tomu neřekli a ani jsem neměla možnost jím něco říci. Na rentgenu jsem byla a prej tomu nic není :/ cca mám to už dva týdny a od té doby co jsem šla a chytla jsem křeč tak to došlo do stavu jak kdybych si skřípla nerv a druhý den na to se mi začali objevovat modriny a teď je to cca 10 dní a mám to furt oteklé a chytla me znovu kreč a zčervenalo to a nemůžu došlápnout celou nohou
Je to divny, muze to byt zanet slach, muze to byt mozna dna? U praktika jsi byla? Kdyz rtg zlomeninu vyloucil? Mel by te nasmerovat dal.
Ta zlomenina možná je, někdy jdou špatně rozeznat…jinak mě se zhoršila příčná klenba nohy a z toho mám zánět šlach. Bolí mě každý krok, ráno je to nateklw…bolí mě jakoby prsty zespodu. Bohužel na to se dávají jen vložky do bot…prý nepomůže ani rhb tak už roky trpím…každopádně bych šla znovu k lékaři…pokud to jde tak někam jinam…
@Kacatko1986 v pondělí určitě zajdu ale mám celkem strach co mi řeknou.. začalo mě to celkem dost bolet na palci mám tam aj víc modřin :/