Bolest podbřišku jak při menstruaci

269
19.7.16 23:58

Bolest podbriska jak pri ms

Ahoj,
Chtela bych se zeptat na radu.
Dva dny mi meska menstruace, ale uz tyden mám chvílemi bolesti podbriska (a ted uz i zad) jak pri ms. Nikdy nemam předmenstruacni syndrom, tak me to mate, ale bolesti jsou uplne stejne jak v první dny menzesu. Styk jsem měla nechráněný.
Muze to byt nějaký zdravotni problem? Z vašich zkušenosti?
Zitra zajdu do sexuologickeho centra, ale k doktorovi jsem objednána az na 29. a bolest na pohotovost to zas neni, tak jsem ted na mrtvém bodě. Budu vděčná za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
20.7.16 00:05

A co zkusit tehotensky test :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
20.7.16 00:07

hm

Udělej si těhotenský test, jestli nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.7.16 00:08

Snazila jsem se o mimi pul roku a bezúspěšně, a v minulém mesici bylo sexuálního stylu, ze bych to spočítala na prstech jedne ruky, takže jsem nadeje pohřbila a na dalsi testy se vykaslala.
Měla jsem navic za to, ze tehu by se neprojevovalo tyden bolestmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
20.7.16 00:12

Ja bych teda vsadila na tehotenstvi, ze zacatku jsem taky mela bolesti a i asi 3 mesice vzdy v dobe kdy jsem mela mit ms jsem mela bolesti. A ze zacatku me porad tak ruzne pichalo, bolelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.7.16 00:16

Jak pisu, nemivam ms syndromy před, zato když se mi to dostaví, do hodiny mám bolesti a drží se me to ty první dva dny.
Tyto bolesti jsou uplne stejne, jen začaly asi 4 dny před nedostavenou ms, a trvají zatím dal. Někdy o tom x hodin nevim, někdy, jako ted, to trvá i 2 hodiny.
Ziji v zahraničí, kde musím nejdriv k obvodakovi, aby ten me poslal na gyndu a obvodak me vezme az 29., tak proto se omlouvám ze plasim tady a hledám babske rady.
Uz me napadly nejrůznější scénáře ala praskla cysta… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.16 00:19

@anetan007 To je snad jedno kolik těch styků bylo, stačí jeden a seš v tom :palec: :palec: Zkus TT a budeš mít jasno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.7.16 00:24

:) Nevim proc si nemyslim, ze by to bylo těhotenství. Hledám v tom spis jiné zdravotni problemy.
Test tedy zkusim zitra koupit, i když si myslim, ze bude zas negativní.
6 mesicu byl styk pravidelný a nic, a od minule ms byl snad 3×, pac byl přítel nemocný,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.7.16 00:46

Jo tak přesně takhle mi začalo těhotenství. Ty bolesti jsem měla tak deset dní. Ne nijak silné, jen jsem pořád čekala, kdy se dostaví menzes - no, načekala jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.7.16 00:47

Jeste ted čtu o stejných příznacích pri myomech nebo cystach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.7.16 01:04

Zkus ten test. mě takhle začínaly všechny 3 těhotenství. že MS nikde, ale břicho pobolívalo, jako ybch to měla každou chvíli dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.7.16 08:29

Bejt tebou taky bych v první řadě zkusila těhotenský test.. ;)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.7.16 12:53

Kdyz ja se tak bojim vysledku. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
21.7.16 14:37

Ehm, tak na testu vyšly 2 čárky, ake břicho me bolí se zadama porad. Uz vůbec nevim, co se děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
22.7.16 22:54
@anetan007 píše:
Ehm, tak na testu vyšly 2 čárky, ake břicho me bolí se zadama porad. Uz vůbec nevim, co se děje?

tak co by se delo..jsi tehotna.. :lol: to vis k tehotenstvi holt nejake ty bolistky patri..zada, kostrc, bricho, kycle..atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria