Bolest pravé strany břicha

4.4.11 23:09

Bolest pravé strany břicha

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Jsem ve 25.tt a dnes ráno mě šíleně začlo bolet na pravé straně podbříšku.. spíš u třísla, bolest je stejná jako při silné menstruaci, chvílema mě to bolí až slzy mi vytrysknou :( Připisuji to k tomu natahování vazů, ale bolí mě to celý den :( Prosim poradte mi neco. Dekuji :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8022
4.4.11 23:15
Nika.sebkova píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Jsem ve 25.tt a dnes ráno mě šíleně začlo bolet na pravé straně podbříšku.. spíš u třísla, bolest je stejná jako při silné menstruaci, chvílema mě to bolí až slzy mi vytrysknou :( Připisuji to k tomu natahování vazů, ale bolí mě to celý den :( Prosim poradte mi neco. Dekuji :cry:

Ahoj, já teda nevím,a le bolest jako při menstruaci můžou být poslíčci ale nebo také začínající porod, měla by jsi si zavolat radši n a pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.4.11 08:19

Příspěvek upraven 01.06.16 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.4.11 10:13

ja trpim na to same.. bude je to nahatovani vazu, nebo opravdu skriply nejaky nerv…
Byla jsem kvuli tomu ve 26tt na pohotovosti, a pry je to normalni.. :wink:
Ted jsem 34tt a mam to doted :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Macek 31
5.4.11 12:11

Ahojda máš ještě slepák ten by to mohl dělat?Bolest z roztahování by měla v klidu alespoň povolit ne li odeznít.Ja bych radši jela Se ukázat k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
3839
5.4.11 14:59

ahoj,
zrovna jsem řešila to samé - jsem 31tt a už týden mě bolí pravý podbřišek - ostré bolesti, jak při menses (i mnohem silnější), jde to až do třísla. Bolest neustupuje, klidně trvá i několik hodin. A je to dost intenzivní. K tomu mě tuhne břicho častěji, než dřív.
Byla jsem s tím včera u svého Dr. - zkontroloval čípek - nález ok a dal mi zvýšené dávky magnesia a utrogestan + doporučil klidový režim.

Ještě k tomu slepáku - pokud by šlo o zánět sl. střeva, měla bys nejspíš i teplotu, zvracení a na pohmat by bylo břicho bolestivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika.vlckova
14.4.11 15:17

Vše je v pořádku, celý den jsme byli v nemocnici a pak kdyz jsem jela domu, vyspala se, tak druhy den uz bylo po bolesti, nejak divne mi kruplo v trislu a vse bylo v poradku. Ale stalo me to hodne nervu a spousty vysetreni. Jinak vsem moc dekuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
13943
1.1.12 12:16

Sice staré téma, ale snad někdo poradí :-( Už asi dvě hodiny mě hrozně píchá a jakoby táhne v břiše, že musím chodit v předklonu. Vsedě nebo vleže nebolí. Na pohmat stejná řezavá bolest jako při chůzi. Když se narovnám ve stoje, je do daleko horší. Bolí to pouze na pravé straně. Slepák ještě mám, nikdy s ním žádné problémy nebyly. Nezvracím, nemám výraznou teplotu. Jinak se cítím bídně, něco na mě leze, bolí mě hlava a v krku. Ráno mi malá sedla na břicho, ale hned zas slezla, váží 16kg. Jsem ve 20tt. Díky za postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.1.12 12:18

Jo a ještě dodám, že mi v noci začalo tvrdnout břicho. Né nijak moc, ale asi 5× během 2 hodin, dnes mám pocity, že občas tvrdne zase, ale míň než v noci. Magnézko neberu, v prvním těh. mi břicho tvrdlo od 17tt pravidelně, víc a častěji až do porodu, porodila jsem 39+0.
Větry ani zácpa to není. Tak co to je? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.1.12 12:39

napadá mě děložní vaz natažený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
13.3.14 10:39

bolest v pravem podzebri

Ahojky, potřebovala bych slyšet pár vašich názorů…Jsem ve 23. tt a delší dobu mě pobolívá pravý podbřišek. Gynekoložka o tom ví, beru magnesium+klidovejší režim…pár dní je to vždy lepší, pak se to zas objeví, ale dá se to tak nějak vydržet(aspoň zatím).Ale včera večer mě zničehonic začalo docela slušně bolet jakoby pod pravým žebrem, jde to až dozadu do zad, bolí to celou noc, hodně jsem se budila a teď je to jen nepatrně mírnější, tak nevím…Nevím, jestli přeháním a moc se sleduju a jsou to třeba zaražený větry(s tím bych fakt do nemocnice nechtěla) a nebo jestli to může být něco horšího :(…A k tomu ještě otázka-kdyby se to zhoršovalo, můžu jít přímo do nemocnice na chirurgii(vynechat obvoďáka A Gn.)?A když nemám důvěru v nemocnici v našem malém městě, můžu jet jinam? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí