Bolest prsou mimo cyklus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.8.21 17:11

Bolest prsou mimo cyklus

Ahoj, je mi 16 let a trápí mě bolest prsou. Netrápí mě to ani tak fyzicky jak psychicky. Menstruaci mám pravidelnou cca po 35 dnech, jenom někdy se stane že se opozdí. Vždycky mě hodně prsa bolí tak týden před menstruací a po menstruaci bolest odezní. Jenomže se mi občas stane že mě prsa bolí i mimo cyklus jako je tomu i tenhle měsíc, není to taková bolest jako před menstruací, ale jsou citlivá a trochu bolí. Poslední menstruaci jsem měla před 14 dny, takže menstruací to být nemůže. Těhotenství je také vyloučené, protože jsem ješte pohlavní styk ani nic podobnéhé neměla. Napadlo mě jestli to nemůže být způsobeno růstem prsou, protože prsa nemám nijak veliká mám velikost A skoro B. Mám pocit že mě levé prso bolí víc jak to pravé, ale nevím jestli to není jenom pocit. Děkuji za odpověď a hezký zbytek dne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.8.21 11:40

Mohl by to být příznak PMS, premenstruační syndrom – měla jsem to vlastně taky, když si vzpomínám na dobu před těhotenstvím. Prsa se mi zvětšila a byla citlivá, kolikrát jsem podprsenku ani nesnesla. Takže jsem vždycky věděla, že přijde menstruace (ehm, když pak jednou hodně natekly a bolely a MS nikde, bylo to už těhotenství, což jak píšeš, nebude to samé u tebe). Následně pak během periody příznaky vždycky vymizely, podprsenka už nepřetékala. :) Doporučuju si zapisovat do kalendáře, kdy tu bolest cítíš, třeba zjistíš, že to bude ono. Hormony zkrátka pracují. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.21 11:45

Ano, dobře moc děkuji, menstruaci má dostat až za cca 20 dní, tak mě ještě napadlo jestli to nemůže způsobovat ovulace. Manstruační kalendář mi ale říká že mám mít ovulaci až za 4 dny tak nevím, hlavně já ovulaci moc nesleduji jelikož sexuálně aktivní ještě nejsem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí