Bolest ramene a podpáždí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
5.8.17 09:49

Bolest ramene a podpáždí...

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat už dlouho mě bolí pravé rameno, jen když ležím a ruku si dám za hlavu a pak jí vracím zpět. Nepřikládala jsem k tomu váhu, proste jsem se snažila tak neležet. Teď mi k tomu začalo bolet i v podpáždí a to v které koliv poloze. Není to trvalá bolest. Spis jen chvilková 2-3 vteřiny a pak odezní. Někdy v tu chvíli cítím bolest i v lokti a prstech na rukou, hlavně v prostředníčku. Cítím lehký fis komfort i lopatce na té samé straně. Mám strach aby to nebylo spojené s prsem. Maminka mi v zimě zemřela na karcinom slinivky, od té doby tu mrchu vidím všude. V prsu ani podpaží žádnou bulku ani zatvrdlinku necítím. Máte někdo nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
6.8.17 16:00

Prosím, prosím poradí někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33319
6.8.17 16:26

Zkušenost jen tu, že nic, co ti napíšou cizí lidé, laici, amatéři, účetní, prodavačky, pravnicky, kadeřnice, te stejne neuklidni, právě proto, že jsi si dobře vědoma toho, o jak odborné rady jde. Budeš se dál stresovat a nejspíš naprosto zbytecne, ale nakonec si tim trvalym strachem způsobís potíže, ktere ti „potvrdí ", že Te "intuice neklamala“.
Jediné co má smysl je zajít za svým lékařem a říct mu o svých potížích, ktere mohou byt z řady psychosomatických, právě v důsledku prodelaneho stresu z nemoci a úmrtí maminky. Říct mu i o tom a o svých obavách a ze jedině důkladné vyšetření ti muže pomoct, tak aby byl tak laskav a dal ti doporuceni kam to jen půjde. A pokud bych u něj nenasla pochopeni, coz bys mela, ale pokud ne, asi bych zkusila vyhledat dobrého lékaře celostní medicíny. Ten vezme psychiku a to co máš za sebou vždycky v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.8.17 16:30

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
6.8.17 19:48

Asi už znáš moje přízpěvky a je to ohrané, ale zkuz cvik který popíšu, je to jednoduché.
Zplést ruce za záda, hluboký výdech, předklon a ruce zatlačit ke stropu.
Možná to způsobil skříplý nerv, který se tímto dá uvolnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.8.17 19:50

@Dalibor7 dekuju moc. Určitě zkusím. Bolí to víc po námaze. Odpoledne jsem nesla těžký kufr, tak se to rozbolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí