Bolest ramene - bolest uvnitř

26.12.21 16:11

Bolest ramene - bolest uvnitř

Zdravím všechny, poslední 3 dny se potýkám s bolestí pravého ramene. Bolest není po hmatu ale uvnitř, bolest mě střílí až do konečků prstů. Schválně ležím na levém rameni ale vzbudí mě bolest toho pravého ikdyz na něm nelezim. Prosím na někdo nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
321
26.12.21 17:16

Ahojky, od vcerejska resim to stejne. V noci me to taky budilo. Rano jsem to poradne vyhrala v horke sprse a pak namazala masti od bolesti. Zatim mam klid. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
26.12.21 17:22

Podobné problémy se neřeší na netu, ale u praktického lékaře. Jinak za mě moribundus. Nakažlivý a smrtelný. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.25 13:59

Už nějakou dobu mě pobolivalo rameno. Byla jsem u doktora, tak mi řekl, že to je vlastně v mém věku normální. V prosinci jsem byla nemocná a od té doby nemůžu ramenem hýbat, bolí mě vlastně pořád od podpaží až k malíčku, ruka mi brní.
Včera a dnes jsem se snažila dovolat k praktikovi a telefon nebral. Bez objednání mě nevezme. Nebo kam jinam? Ruku už nemůžu zvednout, v noci nespím. Je něco volně dostupného, co by pomohlo?

• Citovat
  • Upravit
65166
10.1.25 14:44

Byla jsi u ortopeda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
10.1.25 14:54

Ortoped.Jak silná je to bolest?
Měla jsem, bolest v horní části paze, postupně silila, až jsem nemohla ruku zvednout a v noci mě budila.
Na ortopedii (bez zadanky) jsem dostala obstrik a léky - na zanet a proti bolesti a na uvolnění na noc.
Byl to zanet šlachy. Za týden to bylo ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.25 15:04

@vokishka nebyla, když jsem volala, chtěl žádanku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.25 15:18

@Svetluska55 hodně silná. Rukou nemůžu hýbat a bolí mě pořád.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
10.1.25 15:32
@Anonymní píše: Více

Neměli by ji chtít. Zkus jinou ortopedii, ja byla v soukromé ordinaci, kde to bylo bez zadanky bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
65166
10.1.25 15:45
@Anonymní píše: Více

jak už píše Světluška, zkus jiného. Nemá chtít žádanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6438
10.1.25 16:42

Mohlo by to být tzv zamrzlé rameno. Mně teď taky poboliva, klouby obecně, ale rameno nejvíc, v životě jsem to nezažila, údajně mi nic není :nevim: před pár dny jsem četla článek o zamrzlém ramenu, prý to trápí hodně žen ve středním věku. Ten ortoped by to měl asi poznat. Určitě najdeš místo, kde tě vezmou bez žádanky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí