Hubnutí, stres, úzkost, IBS?

Anonymní
25.12.21 20:52

Hubnutí, stres, úzkost, IBS?

Dobrý večer, mám takový dotaz ohledně hubnutí při úzkostech.
Začalo to minulý rok, byla jsem těhotná od listopadu, od prosince mi začali stavy úzkosti a stres. Místo toho abych přibírala jsem hubnula. Koncem jara úzkosti přešli a já v těhu nabrala 16kg cca. Teď se opakuje něco podobného ale místo bušení srdce a divných pocitů jsem si tento rok zadělala na každodenní řídkou stolici a opět hubnu.. můj problém je v tom že se bojím toho že je mi něco vážného když mám problém s řídkou stolicí. Ještě k tomu jsem si cca tři týdny dozadu prodělala střevní virózu kdy jsem zvracela a seděla na wc celou noc i s teplotama.
Byla jsem u dr. protože jsem myslela že mi už hrábne a ta mi napsala duspatalin (na dráždivý trakčník) a prý jestli nezabere tak mi vypsala žádanku na kolonoskopii.. jenže to je na moje stavy úzkosti a strachu čím trpím hrozný zlo.
Zažil někdo něco podobného?? Potřebuji nějakým způsobem uklidnit a třeba znát příběh někoho kdo to měl podobně. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4607
25.12.21 21:35

Proč duspatalin?
Ze zkušenosti v okolí byl duspatalin napsan u pacientky která měla podruhé raka a bio léčbu která ji oddělala trávení.
Ve tvém případě kolonoskopie, kompletní vyšetření a psychiatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.12.21 21:35

Proč duspatalin?
Ze zkušenosti v okolí byl duspatalin napsan u pacientky která měla podruhé raka a bio léčbu která ji oddělala trávení.
Ve tvém případě kolonoskopie, kompletní vyšetření a psychiatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.21 21:42

@Anix tak podle příbalového letáku je to přesně na toto.. píši tady že trpím na úzkosti a strach a vy mi píšete toto..

• Citovat
  • Upravit
4607
26.12.21 03:23
@Anonymní píše:
@Anix tak podle příbalového letáku je to přesně na toto.. píši tady že trpím na úzkosti a strach a vy mi píšete toto..
Úzkosti, strach - proto píší psychiatr.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.12.21 20:25

Dobrý den, kojite stále? Jaký je váš režim co se stravy týče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.21 20:28

@Noname18 dobrý den, už nekojím, jednou denně jsem kojila do nedávna, ale teď už ani to ne. Snažím se každý den snídat a obědvat, ale mám hrozné nechutenství. Teď mi bylo dva dny dobře, takže jsem se snažila pojíst toho co jsem mohla ale v normě.
Jak stoupnu na váhu a vidím tak úbytek tak jsem zase ve stresu a panice co mi je.

• Citovat
  • Upravit
11
28.12.21 20:30

Dobrý den, znám to moc dobře. Po porodu se úzkosti znovu rozjely. Za chvíli to bude rok a pořád s tím bojuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.21 20:31

@Noname18 a také hubnete??

• Citovat
  • Upravit
11
28.12.21 20:58
@Anonymní píše:
@Noname18 a také hubnete??

Po porodu jsem zhubla 17 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.12.21 20:59

@Noname18 nervy jsou hrozný svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.12.21 21:48
@Karol1994 píše:
@Noname18 nervy jsou hrozný svinstvo

Ano, člověk sam nevěří, co vše pocuchane nervy dokáží. Kdo nezažil těžko pochopi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.12.21 22:08
@Anonymní píše:
@Noname18 dobrý den, už nekojím, jednou denně jsem kojila do nedávna, ale teď už ani to ne. Snažím se každý den snídat a obědvat, ale mám hrozné nechutenství. Teď mi bylo dva dny dobře, takže jsem se snažila pojíst toho co jsem mohla ale v normě.
Jak stoupnu na váhu a vidím tak úbytek tak jsem zase ve stresu a panice co mi je.

Já měla úplně to samé. Po porodu jsem málo jedla, kojila a ta váha letěla dolů. Všichni mi říkali, že to je úplně jasné, že kojením mám velký výdej a málo jim, ale já byla na prášky z toho, že hubnu. Každý den jsem stála na váze a nemohla jsem tomu uvěřit. Trpěla jsem nechutenstvím a musela se do jídla nutit. Jedla jsem jen proto, že jsem vedela, že jist musím. A to jsem kdysi jídlo milovala a teď to byl pro mě trest neco sníst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 15:23
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám takový dotaz ohledně hubnutí při úzkostech.
Začalo to minulý rok, byla jsem těhotná od listopadu, od prosince mi začali stavy úzkosti a stres. Místo toho abych přibírala jsem hubnula. Koncem jara úzkosti přešli a já v těhu nabrala 16kg cca. Teď se opakuje něco podobného ale místo bušení srdce a divných pocitů jsem si tento rok zadělala na každodenní řídkou stolici a opět hubnu.. můj problém je v tom že se bojím toho že je mi něco vážného když mám problém s řídkou stolicí. Ještě k tomu jsem si cca tři týdny dozadu prodělala střevní virózu kdy jsem zvracela a seděla na wc celou noc i s teplotama.
Byla jsem u dr. protože jsem myslela že mi už hrábne a ta mi napsala duspatalin (na dráždivý trakčník) a prý jestli nezabere tak mi vypsala žádanku na kolonoskopii.. jenže to je na moje stavy úzkosti a strachu čím trpím hrozný zlo.
Zažil někdo něco podobného?? Potřebuji nějakým způsobem uklidnit a třeba znát příběh někoho kdo to měl podobně. :,(

Napište mi soukromou zprávu pokud je to stále aktuální, poradím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast