Bolest u srdce a zvracení

124
8.4.23 16:46

Bolest u srdce a zvracení

Ahoj, dnes v noci jsem zažila zvláštní stav, zkusím to tady trochu popsat.
Asi týden jsem nachlazená, bolest kloubů, trochu rýma, trochu kasel, ale už se to lepší. Dnes jsem měla jít na brigádu, ale hrozně špatně jsem usínala (většinou s tím nemám vůbec problém). Trochu jsem usnula něco kolem 1 ráno a o půl 2 jsem se opět vzbudila se silným bušením srdce, jakoby mě i pálilo a třásla jsem se. Měla jsem pocit, jako bych byla v obrovském stresu a vůbec jsem se nemohla uklidnit (dýcháním). Když jsem si lehla, bušení srdce se zrychlovalo, musela jsem jen v klidu sedět. Udělalo se mi zle (jako při vysokém stresu) a pak jsem dokonce zvracela a měla silný průjem. Brzo ráno jsem zvracela znovu a znovu průjem.
Teď už je mi jen špatně (asi spis podrážděný žaludek) a ležím.

Nevíte, co takový stav mohlo způsobit? Bylo to opravdu z ničeho nic. Mám 24, nekuřačka, bez nadváhy.
Snažíme se o miminko, tak mě to dost vylekalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35805
8.4.23 16:47

Střevní chřipka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.4.23 16:52
@pikola píše:
Střevní chřipka :nevim:

První, co mě napadlo, ale zažila jsem ji už mockrát a takto psychicky náročně to nikdy nezačalo. Fakt mi bylo, jakoby mi mělo srdce vyskočit z hrudi a hrozný strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65276
8.4.23 16:53
@misa.zizla píše:
První, co mě napadlo, ale zažila jsem ji už mockrát a takto psychicky náročně to nikdy nezačalo. Fakt mi bylo, jakoby mi mělo srdce vyskočit z hrudi a hrozný strach

tak panická ataka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35925
8.4.23 16:59
@vokishka píše:
tak panická ataka

Taky bych řekla úzkost, panika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
8.4.23 17:01

Shodou okolnosti jsem zazila neco podobneho 🙈 od nedele jsem citila, ze se o me neco pokousi, ve ctvrtek vecer vse v pohode, jdu spat a rano vstavacka v sest a hned jsem letela zvracet, do toho prujem, pak jsem zvracela jeste asi 2×.. vcera mi cely den bylo zle, vecer jsem do sebe nasoukala banan, jinak nic a pak nez jsem sla spat, tak jsem dostala zimnici bez teploty a mela jsem sviravy pocit na hrudi..
Nebylo to vubec prijemne, ale dneska uz jsem normalne jedla, takze to pricitam tomu, ze jsem si v noci na bolest krku vzala strepfen a jak to bylo nalacno, tak mi to asi podrazdilo zaludek..

• Citovat
  • Upravit
11844
8.4.23 17:43

To se u nausei a zvraceni stává… je podrážděný nervus vagus který ovlivňuje i srdecni činnost…řekla bych prostě střevní chřipka + nevyspání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
8.4.23 17:44

Zazila jsem nedavno, sice ne v noci, ale podobny prubeh. Uzavrela jsem to ze to byla panicka ataka, i kdyz jsem ji nikdy driv nemela. Ale bylo to par dni, kdy to bylo hodne psychicky narocne, tak proto to prisuzuji psychice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí