Bolest v intimních partiích

Anonymní
12.2.24 23:24

Bolest v intimních partiích

Dobrý den,

už dva dny pociťuji tupou bolest v oblasti mezi velkými a malými stydkymi pysky a klitorisu. Zvláštní je, že mne to bolí spíše na levé straně. K tomu se samozřejmě postupně přidává pálení a mírné svědění. Před několika dny jsem prodělala chřipku. Měla jsem horečky až 38° a brala jsem Paralen. Může se po takové chřipce rozjet mykoza? Také mám těsně před menstruací. Všimla jsem si, že mám takový bílý povlak mezi pysky. Beru ještě lék Isoprosine proti hpv viru. Budu ráda za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
13.2.24 23:09

A tobě byl zjištěn HPV virus? Nebo to bereš preventivně? Jinak myslí si, že z paralenu mykóza asi nebude, ale nemůže to být prostě jen výtok? Někdo ho má klidně i celý měsíc, ale pokud se ti to objevilo poprvé tak to tím také nebude. Ta bolest je častá? A je to bolest nebo spíš takové cukání? To se mi totiž občas stane a samo to pak zase přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.24 23:20
@Lu895 píše:
A tobě byl zjištěn HPV virus? Nebo to bereš preventivně? Jinak myslí si, že z paralenu mykóza asi nebude, ale nemůže to být prostě jen výtok? Někdo ho má klidně i celý měsíc, ale pokud se ti to objevilo poprvé tak to tím také nebude. Ta bolest je častá? A je to bolest nebo spíš takové cukání? To se mi totiž občas stane a samo to pak zase přejde

Byl mi nedávno zjištěn HPV virus, takže léky musím brát, aby se to vyléčilo. Spíš je to taková tupá bolest bez cukani. Různě se to střídá. Část dne to neboli a potom z ničeho nic to znovu začne. Všimla jsem si, že tam, kde mně to nejvíce bolí, je kůže zbarvená trochu do běla. Ale nevím, jestli jsem to tak měla dříve nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
7
14.2.24 22:07
@Anonymní píše:
Byl mi nedávno zjištěn HPV virus, takže léky musím brát, aby se to vyléčilo. Spíš je to taková tupá bolest bez cukani. Různě se to střídá. Část dne to neboli a potom z ničeho nic to znovu začne. Všimla jsem si, že tam, kde mně to nejvíce bolí, je kůže zbarvená trochu do běla. Ale nevím, jestli jsem to tak měla dříve nebo ne.

Radši bych s tím zašla k doktorovi, i kdyby to nic nebylo a šla bys „zbytečně“ tak to budeš vědět ;) klidně můžeš pár dní počkat a jestli to bude trvat třeba 14 dní, vyrazila bych. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
15.2.24 00:35

Ahoj, to může být Lichen sclerosus, ale pozor, hodně doktorů o tom ví tak málo, takže pátrej po informacích a pozoruj, co to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí