Dvakrát zpoždění ms

Anonymní
11.2.24 17:38

Dvakrát zpoždění ms

Dobrý den,
Ráda bych se zeptala jestli už se to někomu stalo.
Normální cyklus mám 26 dní. Poslední MŠ podle cyklu byla v prosinci po té další MŠ nepřišla 7 dní zpoždění ( jelikož se snažíme už skoro 2 roky o miminko tak jsem si dělala i TT byl negativní)
Volala jsem svému doktorovi řekl že na test je brzo a že může být falešně negativní a ať ještě počkám. Po 7 dnes se ms dostavila normálně mám ms 5 dní ( teď jsem dva dny špinila jen při utírání, pak dva dny krvácení a pátý den najednou špinění jen při utření což bylo zvláštní)
Teď jsem měla dostat ms ve čtvrtek a opět my mešká zatím jen krátce takže jsem doktora ještě nekontaktova.
Nikdy předtím se mi to nestalo, proto se ptám jestli je to normální a může se to stát.
Moc děkuji za normální odpovědi.
Doufám že je to srozumitelné

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.2.24 19:57

Můžeš mít rozházené hormony, stres, nachlazení. Mohla se ti opozdit ovulace nebo neproběhla vůbec. Za 2-3 dny zopakuj test a když ti bude meškat 10-14 ozvi se gyndařovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 21:27

@Daniela1995
TT jsem si teď nedělala ani to v plánu nemám, během lednové ovulace nebyl sex. A pochybuji že bych byla od prosince těhotná a nevěděla o tom.
Spíš mě jen zajímalo jestli už se to někomu stalo a jak dlouho třeba čekal než se objednal na vyšetření.

• Citovat
  • Upravit
11.2.24 21:33

Pokud se ms zpožďuje do týdne tak je to pořád OK. Pokud jsou cykly delší jak 40 dnů už by se to mělo řešit. A nebo pokud ti to hodně lítá že jednou 28 dnů, pak 35 pak klidně víc nebo míň (tak to mám já) to bych taky řešila. A vy se navíc snažíte o mimčo takže určitě to nějak řešit. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 21:34

@Daniela1995
Mě se to teď stalo po druhé nejprve u lednové ms tak bylo 7 dní a teď únorová.
Jinak mám ms jak švýcarské hodinky.

• Citovat
  • Upravit
11.2.24 21:37

A nemáš teď nějaké stresy? Nebo nebyla jsi nachlazená. Víc, méně pohybu nebo nějaká stravovací změna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 22:01

@Daniela1995
Ne vše při starém nedělám nic jinak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie