Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžeš mít rozházené hormony, stres, nachlazení. Mohla se ti opozdit ovulace nebo neproběhla vůbec. Za 2-3 dny zopakuj test a když ti bude meškat 10-14 ozvi se gyndařovi ![]()
@Daniela1995
TT jsem si teď nedělala ani to v plánu nemám, během lednové ovulace nebyl sex. A pochybuji že bych byla od prosince těhotná a nevěděla o tom.
Spíš mě jen zajímalo jestli už se to někomu stalo a jak dlouho třeba čekal než se objednal na vyšetření.
Pokud se ms zpožďuje do týdne tak je to pořád OK. Pokud jsou cykly delší jak 40 dnů už by se to mělo řešit. A nebo pokud ti to hodně lítá že jednou 28 dnů, pak 35 pak klidně víc nebo míň (tak to mám já) to bych taky řešila. A vy se navíc snažíte o mimčo takže určitě to nějak řešit. Držím palce
@Daniela1995
Mě se to teď stalo po druhé nejprve u lednové ms tak bylo 7 dní a teď únorová.
Jinak mám ms jak švýcarské hodinky.
A nemáš teď nějaké stresy? Nebo nebyla jsi nachlazená. Víc, méně pohybu nebo nějaká stravovací změna?
Dobrý den,
Ráda bych se zeptala jestli už se to někomu stalo.
Normální cyklus mám 26 dní. Poslední MŠ podle cyklu byla v prosinci po té další MŠ nepřišla 7 dní zpoždění ( jelikož se snažíme už skoro 2 roky o miminko tak jsem si dělala i TT byl negativní)
Volala jsem svému doktorovi řekl že na test je brzo a že může být falešně negativní a ať ještě počkám. Po 7 dnes se ms dostavila normálně mám ms 5 dní ( teď jsem dva dny špinila jen při utírání, pak dva dny krvácení a pátý den najednou špinění jen při utření což bylo zvláštní)
Teď jsem měla dostat ms ve čtvrtek a opět my mešká zatím jen krátce takže jsem doktora ještě nekontaktova.
Nikdy předtím se mi to nestalo, proto se ptám jestli je to normální a může se to stát.
Moc děkuji za normální odpovědi.
Doufám že je to srozumitelné