Bolest v podbřišku 16. tt

51
18.11.14 11:28

Bolest v podbřišku 16tt

Ahojky mamky, od noci mě bolí intenzivně na jednom místě v podbřišku ( prava strana ) a furt se to nelepší. Dle mého to není taková ta klasická menstruační bolest co příde a za chvilku odezní a je plošně v podbřišku. Už si to nepamatuju s první těhu ale takhe mě břicho asi nebolelo! Nekrvácím ale už jsem z toho unavená a nevím zda mam jít na pohotovost aby zas na mě nekoukaly jak na hysterku :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6727
18.11.14 11:34

@Ajaxxx ja bych asi pro svuj klid zasla..ja byla pred 10dny, myslela jsem, ze mam zanet mocaku, chodila jsem 2× za hodinu, neustaly tlak i v klidu..a nic to nebylo, jen bolestivejsi roztahovani delohy..a nebo je vsedni den, tak zavolat svemu gynekologovi a zeptat se, jestli treba nemuze mrknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.11.14 11:37

Já už jsem svému mudr psala ale zatim bez reakce. Mám hematom a krvácím občas ale to asi není od toho, no je to už nepříjemný a bolí to, vím že nejhorší příde :o)) ale když vím, že to ještě není to co příde za xx měsíců, tak mě to více ubíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.14 11:43

Ahoj, chtěla jsem se zeptat dneska jsem si delala test a byl pozitivní ale pořad me bolí břicho jako by měla přit MS. dnes měla přít

• Citovat
  • Upravit
51
18.11.14 11:46

To by mohlo být i těhu ale musíš pár dní vydržet :o)) a uvidíš dle test!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
18.11.14 11:50

Anonymni, cekej. Takhle brzo se nic vic delat neda. A pro tvuj klid. Ja kdyz jsem jeste nevedela, ze jsem tehotna, mela jsem sileny menstruacni bolesti. Ani jsem nemohla spat. Cca tyden. No ms neprisla, tak jsem si udelala test a bylo to tam ;).
takhle v zacatku bych podle sebe rekla, ze kazde pichnuti, bolest, pnuti v deloze je normalni. Pokud je to bez krvaceni ;)

• Citovat
  • Upravit
51
19.11.14 11:01

Tak nakonec jsem jela na pohotovost, kde opet byli jako vždy příjemní! Ultrazvuk nic neobjevil, mudr me vysetril s tim, že se mě jedna strana víc natahuje a že to budou vazy atd. No bolí to jak čert! Radši bych šla rodit! Večer se to stupňovalo ještě víc a tak manžel nevydržel a ještě mě odvezl na chirurgii, jestli to není slepé střevo! Tam byli tas naopak moc fajn a raky nic nenašli… díky bohu. Bolí to furt a včera už sem si vzala 2 paraleny abych aspoň na chvilku usnula. Dnes je to o krapet lepší, nebolí to v kuse ale když to příde, je to hrůza.
Možná, že druhé těhu jsou kratší v porodu ale jinak jsou horší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí