Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky mamky, od noci mě bolí intenzivně na jednom místě v podbřišku ( prava strana ) a furt se to nelepší. Dle mého to není taková ta klasická menstruační bolest co příde a za chvilku odezní a je plošně v podbřišku. Už si to nepamatuju s první těhu ale takhe mě břicho asi nebolelo! Nekrvácím ale už jsem z toho unavená a nevím zda mam jít na pohotovost aby zas na mě nekoukaly jak na hysterku
)
@Ajaxxx ja bych asi pro svuj klid zasla..ja byla pred 10dny, myslela jsem, ze mam zanet mocaku, chodila jsem 2× za hodinu, neustaly tlak i v klidu..a nic to nebylo, jen bolestivejsi roztahovani delohy..a nebo je vsedni den, tak zavolat svemu gynekologovi a zeptat se, jestli treba nemuze mrknout..
Já už jsem svému mudr psala ale zatim bez reakce. Mám hematom a krvácím občas ale to asi není od toho, no je to už nepříjemný a bolí to, vím že nejhorší příde
)) ale když vím, že to ještě není to co příde za xx měsíců, tak mě to více ubíjí.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat dneska jsem si delala test a byl pozitivní ale pořad me bolí břicho jako by měla přit MS. dnes měla přít
To by mohlo být i těhu ale musíš pár dní vydržet
)) a uvidíš dle test!
Anonymni, cekej. Takhle brzo se nic vic delat neda. A pro tvuj klid. Ja kdyz jsem jeste nevedela, ze jsem tehotna, mela jsem sileny menstruacni bolesti. Ani jsem nemohla spat. Cca tyden. No ms neprisla, tak jsem si udelala test a bylo to tam
.
takhle v zacatku bych podle sebe rekla, ze kazde pichnuti, bolest, pnuti v deloze je normalni. Pokud je to bez krvaceni ![]()
Tak nakonec jsem jela na pohotovost, kde opet byli jako vždy příjemní! Ultrazvuk nic neobjevil, mudr me vysetril s tim, že se mě jedna strana víc natahuje a že to budou vazy atd. No bolí to jak čert! Radši bych šla rodit! Večer se to stupňovalo ještě víc a tak manžel nevydržel a ještě mě odvezl na chirurgii, jestli to není slepé střevo! Tam byli tas naopak moc fajn a raky nic nenašli… díky bohu. Bolí to furt a včera už sem si vzala 2 paraleny abych aspoň na chvilku usnula. Dnes je to o krapet lepší, nebolí to v kuse ale když to příde, je to hrůza.
Možná, že druhé těhu jsou kratší v porodu ale jinak jsou horší ![]()