Bolest v podbříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
27.8.10 17:14

Ahoj holky..a budoucí maminky:-)Tak dnes jsem byla na gyndě s těma bolestma v podbříšku a doktor mi řekl,že se mi tam něco uvolnilo a od toho jsou ty bolesti..Musím ted odpočívat a nenervovat se.Teda,jak mi to řekl,dostala jsem takový strach o to malý,že celý den bulim..:-(Dal mi Magnusium a v uterý na kontrolu..tak snad bude vše ok..musí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
27.8.10 18:03

neboj se urcite bude vse ok! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.8.10 14:12

Tak mě bolí celý podbřišek už 3 den. Nic hrozného, co se nedá vydržet to není, ale taky mě to zneklidnuje. Je to jako slabá menstruační bolest. Volala jsem sestřičce, jestli bych neměla zajít k mému doktorovi, ale říkala, že je to prý běžné, jak se roztahuje děloha. Tak vydržím do další kontroly.

Příspěvek upraven 30.08.10 v 19:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.8.10 16:21

To mi rikala kamaradka taky a jeste,ze sem tam sla..me ty bolesti docela po tom Magnesiu presli,zitra jdu na kontrolu tak uvidime co mi rekne..Ale uz jen pro tu jistotu bych tam radsi sla..:-)Mas pak alespon lepsi pocit,vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.8.10 19:17

Tak napiš kdyžtak jak si dopadla, určitě to nic nebude. Já ještě vydržím do středy a když to zítra nepřestane, tak tam asi zajdu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.8.10 20:54

Já to mám tedy často a vůbec mě to tedy nestraší, sice jsem těhotná poprvé, ale myslím si, že je to naprosto normální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.8.10 16:16

ahoj,mě bolesti v podbřišku přešly,ale o to horší mám bolesti v kříži. Stěhuje me se,celý den jsem na nohou,tak je to tím určitě vystupňované. Ráno nemohu ani vstát z postele. Cvičení na míči nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí