Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj…
Já jsem pila magnosolv do skoro 35.týdne.Pak mi mudr řekla,že ho pít už nemám ![]()
Ahoj, mně doktor řekl, že od 35.týdne už magnésium nebrat a myslím, že jsem to i někde četla.
Aha,ptám se protože jdu na kontrolu až 6.9. to budu 35+4,tak jestli radši před tím nemám zavolat na gyndu jestli to mám ještě brát nebo ne ![]()
Tak já jsem ležela na kapačkách magnesia v nemocnici od 30 do 34tt, pak jsem ještě pila magnosolv, do 36tt, pak už se to nemá.
treba v brne bohunicich to do tehuli rvou horem dolem az do porodu ![]()
Ono asi záleží na každ těhuli jak na tom je … mě dr. předepsala magnézko ve 30 tt že se malinko otvírám a tvrdne mi břicho, bral jsem ho 2 dny a pak jaksi ne … a nic … rodila jsem 14 dní po termínu a to mlaďase museli vyhnat ![]()
Tak raděj bych se zeptala dr .....
mikitaa píše:
treba v brne bohunicich to do tehuli rvou horem dolem az do porodu
Tak s tím nesouhlasím, rodila jsem tam dvakrát, před porodem jsem už jezdila na kontroly tam a doporučili mi vysadit Magnosolv ve 36.tt, stejně jako můj dr ![]()
jj mě taky dopovali magnézkem v nemocnici kapajdy a doma magnosolv do 36tt no a jak sem ho vysadila tak se za pár dní valilo do porodky, ale u mě hrozil předčasný porod už od 22tt
Tak nejak do toho 35.tt. Pokud beres vic, tak vysadit postupne, ne vsechno naraz.
Jo, ja brala magnezium do 36+0. 36+2 jsem vecer porodila. Tak ja nevim, kdybych ho brala dal, usetrila bych si mozna par dni nervu. Ale mozna ne, kdo vi.
Verča S. píše:
Kajjko, neležela jsi náhodou v nemocnici v Kroměříži?
jj a né jednou
tys tam byla taky? ale určo nee semnou na pokoji že?
Ahoj Kajjko,
já jsem z Kroměříže. Kde budeš rodit ty? Já jsem teda hodně na začátku těhu, 12tt, ale rodila jsem před 5 lety a moc jsem s KM spokojená nebyla, přemýšlím nad Zlínem.
Ahojky maminy,prosím vás pije,nebo pila některá z vás magnosolv?Dr. mi ho dal proti tvrdnutí břicha,moc to nezabírá,ale stejně do kolikátého týdne bych ho měla pít?Beru to dvakrát za den sáček magnosolv+čtyřikrát denně ginipral