Sceening ve 12týdnu u Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9306
23.8.10 14:43

sceening ve 12týdnu u Apolináře

Ahojík holky

Chci se Vás zeptat, jestli někdo byl teď někdy na tom sceeningu ve 12 týdnu u Apolináře. Chci se zeptat, jestli ten den se jde i na krev,nebo jestli to je týden před tím. Jelikož nejsem z Prahy, a mám docela na prd spojení, tak kdyby to bylo v jeden den tak by to bylo pro mě super, protože byhc nemusela na dvakrát.

Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13742
23.8.10 15:08

To záleží, jak ti řeknou oni tam. Zavolej tam a domluv se, na každým pracovišti se to dělá trochu jinak. Já jsem tam byla před dvěma lety a šla jsem na krev asi o dva týdny dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.8.10 15:10

Ahoj, já na něm byla. Moje dr mi řekla, že aby výsledky vyšly co nejpřesněji, mělo by se na krev jít někdy kolem 10.tt, to by ti přesně měla říct ona nebo si brnkni k Apolináři a pak až je ten UTZ ve 12tt. Tam je taky nějaká časová přesnost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
23.8.10 15:15

mě na tenhle screening bral doktor krev v 10tt, pak mi ve 12tt udělal UTZ a už měl výsledky krve, takže to mohl hned v počítačovém programu vyhodnotit. pak se dělaly ještě kontrolní rozbory krve v 16tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
23.8.10 15:26

Já tam byla s druhým dítkem a na krev jsem šla předtím, v tom 12tt jsem šla vyloženě jen na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
23.8.10 16:40

Ahojky!
Já tam chodím a v 10tt jsem měla odběry krve a ve 12tt ultrazvuk a hned ten den jsem znala výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.8.10 09:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.8.10 15:23

Holky děkuji Vám všem moc za odpovědi. Jsem tam objednaná na 17.9. a to mě právě objednala moje dr takže vím prd. No ale tak jdu k ní ve čt tak se jí pořádně poptám. Děkuji moc! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
30.8.10 11:21

Byla jsem u Apolináře před dvěma a půl roky. Testy ale probíhají pořád stejně. Krev a UTZ Ti v jeden den neudělají - ta laboratoř krve chvíli trvá a v den kdy Ti dělají UTZ už potřebují znát výsledky krve. Leda by ses zkusila domluvit, že by Ti tu krev nabrali někde jinde - podle toho, odkud jsi a poslali do příslušné laboratoře, myslím, že by to mohlo jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.3.11 15:47

screening ve 12tt u Apolináře

ahoj, v pátek se chystám k Apolináři na screening ve 12 týdnu a docela mě zajímá, na co se můžu těšit a jak dlouho to asi trvá…:-) a ještě jeden dotaz, před dvěma týdny jsem byla poslána na Karlák na krev a zajímalo by mě, jestli ty výsledky posílají rovnou k Apolináři, nebo k mému gynekologovi. Omlouvám se za takové dotazy, ale nikde mi nic neřeknou, jde to tam jak na běžícím páse a já jsem prvně těhu a jsem z toho všeho trochu zmatená a nervózní 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.11 15:52

já tam byla,poslali mě na krev někam na Karláku a z výsledků vyplynulo, že krev není ok a musela jsem na odběr choriových klků… no ale ve finále bylo vše ok. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.3.11 21:23

Zdravim, na krev se musi na Karlak a vysledky posilaji rovnou k Apolinari, kde to daji dohromady s ultrazvukem, vysledek pak vite hned v den ultrazvuku.
Cele vysetreni probiha v mistnosti,kde je temer tma, kdyz lezite tak pred sebou mate obrovsky monitor,kde sledujete miminko a je to opravdu super pohled :-) za 100kc vam i vytisknou fotku
cele to trvalo asi 10-20 minut, moc si to nepamatuji,byla jsem tam sice pred Vanocema, ale straaaasne nervozni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.3.11 21:37

Moc děkuju za příspěvek, to jsem potřebovala vědět, aspoň už vím, co mě tam bude čekat :palec: Tak už se jen budu modlit, aby bylo všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.3.11 15:41

Budu drzet palce,at vse dopadne na jednicku :palec:
ja se tam znovu chystam na predporodni kurz a pak k porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí