Nevolnost v 8. měsíci těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
22.8.10 12:46

je mi blbě :(

ahoj, jsem na konci 8mesice a uz od rana mi je desne zle, vubec nevim cim to muze byt :( nemuze se mi rozjet porod, ze ne? jsem prvorodicka tak asi plasim. jinak me nic neboli, jen mi je fakt hrozne, chvilkama mam i navaly :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
22.8.10 13:01

Ale jak? blbě ti je? Na zvracení, slabo, motání hlavy …?

Tlak máš v pořádku? Máš/nemáš otoky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
22.8.10 13:07

ne ne otoky zadny, hlava se mi taky nemota a tlak mam cely tehu v poradku, vlastne cely tehu bez jedinyho problemu. jen jsem takova naka ospala a je mi blbe jakoby od zaludku bych rekla, k snidani jsem mela jen caj a chleba s maslem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
22.8.10 13:12

mohla jsi něco špatného sníst už včera + to horko …
porod se samozřejmě v osmém měsíci rozjet může, na to ti nikdo tady neodpoví, jestli právě teď ti to hrozí :nevim:
když jsem četla, že ti je „hrozně zle“ napadla mě preeklampsie/eklampsie, ale pokud máš tlak v pořádku, i teĎ, ne třeba před týdnem na kontrole, tak to nic …

popíjej čaj nebo kolu, když se ti zvedá žaludek, jestli můžeš, tak si zalez někam, kde je chladněji … no a holt v nejhorším zavolej do špitálu, popřípadě se tam nech zavést …

na dálku ti tu nikdo nic moc neporadí
držím palce, ať jste ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
22.8.10 13:14

A co zavolat k dr, a zeptat se? Já si myslím, že to nic není, jen je chudák žaludek už hodně stlačený…ale pokud bys zvracela, tak raději jed k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
22.8.10 13:15

no jo snad to bude dobry :-( zkusim se vyspat a treba to prejde a nebo se ktomu neco pripoji a to uz asi radsi pojedu, radsi at se mrknou nez abych neco zanedbala. tak jinak dekuji za reakci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
22.8.10 13:40

Ahoj, já měla celé těhotenství OK, ale občas mi bylo taky blbě od žaludku a bylo mi na zvracení . Dost mi pomohly lízátka proti nevolnostem v těhu (ať už na začátku nebo ke konci těhu). Když jsem cítila, že mi začíná být blbě, tak jsem si jedno vzala a bylo mi hned líp, myslím, že se jmenují Gravipop, je jich tam 12 a stojí něco kolem 50kč, měli by je mít v každé lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.8.10 19:53

Ano, zázvorový lízátka nebo zázvor v jakékoli podobě -čaj, limonáda. To by mělo na žaludek moc pomáhat. Já mám doma lízátek hafo. Manžel mi je přinesl hned zezačátku, ale měla jsem úplně suprové těhotenství, celou dobu mi bylo fajn, takže jsem je ani nevylízala :-)
Horší už je to teď - schody jsou můj nepřítel, když rychleji vstanu, tak mám slabost, že si musím hned lehnout, potím se jako prase ať je teplo nebo zima. Už skoro měsíc jsem si neudělala účes (nevyfoukala vlasy). Nemá to smysl. Hned za chvíli je mám zpocený a mokrý. Ještě, že je léto. Chodím ven s umytou mokrou hlavou a vypadám, jako že jdu zrovna z koupáku :-) Nevím, co bych dělala v zimě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
13.9.12 14:55

Holky poradtě prosím, máte někdo zkušenost že by vám bylo v 8 měsíci zle? žaludek na vodě, nevydržet stát, celkově divně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
13.9.12 18:47

Neboj se nic, já jsem taky v osmém měsíci a jak ted bylo pondělí a úterý to vedro, bylo mi děsně, v pondělí mě bolel žaludek, pak brutální průjem, bolest břicha hnusná..nasadila jsem černé uhlí a pohoda a měla jsem do rána i teplotu..řádí ted hooodně střevní chřipky, takže jsem asi nějakou „prožila“bylo mi fakt celkově divně, taky jsem se bála abych třeba nerodila, ale asi to fakt bylo tou stř. chřipkou, dnes už mi je dobře a zase baštím za dva..na žaludek jsem si uvařila kýbl heřmánkového čaje..bude zas dobře, drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí