Zánět v prsu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
356
22.8.10 09:42

Zánět v prsu?

Ahoj holky, chci vás poprosit o radu. Od pátečního večera mě bolí prso, vlastně spíš bradavka a dvorec při jakémkoli doteku :-( . Jsem ve 24 tt a tak jsem z toho dost nervózní. Nevíte, co by to mohlo být? Děkuji za každý názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.8.10 09:46

Dobrý nick :)

Zánět to být může, jestli už se ti tvoři mlezivo. Kamarádka takhle v těhotenství zánět měla. Máš teploty?

• Citovat
  • Upravit
356
22.8.10 09:56

Ne, teploty nemám a jinak celkově jsem v pohodě. Mám po celé těhotenství citlivá prsa, tak jsem tomu zprvu nevěnovala pozornost, ale v noci jsem při každém otočení trpěla jak zvíře :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.10 10:00

On ten zánět se projevuje taky začervenáním postiženého místa… ale já to teda měla vždycky jinde než na dvorci.. tak nevím, jestli by to na dvorci bylo vidět.
Jinak pokud to je zánět, tak by mělo pomoct chladit.

• Citovat
  • Upravit
356
22.8.10 10:12

Zkusím to chlazení. Naštěstí jdu zítra odpoledne na KO, tak už si nebudu lámat hlavu. Doufám, že to bude jen nějaká prkotina. Děkuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
22.8.10 16:34

já jsem v 16 tt a prsa a bradavky mě bolí snad od začátku,někdy je to až nesnesitelné. podle mě je to normální,prsa se připravují na tvorbu mléka. při prvním těhotenství mi dokonce po 30tt teklo i mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí