Otékání před porodem

22.8.10 16:41

otékání před porodem

ahojky…je pravda že těsně před porodem otékají ruce a nohy.....nevím čím to je ale začali mě i bolet na rukou klouby.....muže to být tím že už neberu železo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
22.8.10 16:47

Celé těhotenství je velký nápor na klouby, tzn. čím více vážíš, tím větší nápor na klouby, tzn. blíže k porodu, větší bolest kloubů. Před porodem jsem také natékala, byla jsem jak meloun a to ještě týden po porodu jsem se nemohla dostat do bot a pomalu ani do pantoflí. Trochu pomůže nesolit, ale nejvíce asi porodit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.10 16:53

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no klidně…dneska mi nehorázně začali otékat právě ruce i nohy…mam jeden den po termínu tak to víš..hlídám každé znamení aby se to konečně už rozjelo :-) a my mohli vyrazit směr porodnice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.8.10 17:12

Ta sůl to je zálad. Zadržuje vodu v těle. Někde jsem četla, že měsíc před porodem by se sůl měla zcela vynechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.8.10 17:30

Jako ke konci těhotenství už je skoro každá nateklá, já sůl skoro nepoužívám ani normálně a přesto jsem byla jako meloun. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.8.10 17:35

Já jsem poprvé natekla hned po porodu a to teda do gygantických rozměrů,teď jsem 34tt a už jsem jak meruna :mrgreen: .Připadá mi že v těhotenství mám na to slaný ještě větší chuť než normálně,tak solim :oops: ,ale nemá se to

• Citovat
  • Upravit
1483
22.8.10 17:38

Ja teda taky nesolim temer vubec a mam natekle ruce tak, ze me uplne boli je dat v pest, az me z toho boli i klouby :roll: a to mam dva mesice pred porodem, i kdyz dvojcatka daji asi vic zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.8.10 17:44

Rozmary, tak já sice začla natékat pár dní před porodem, ale je fakt, že v porodnici jsem byla také, ani jsem tam nenosila pantofle, bo jsem je neobula :oops: Nohy až po kolena jako báně. Doktoři měřili tlak a kdovíco, nevěděli, ale pak to asi po 10dnech splasklo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.8.10 17:51

jojo kožíšku,mě to taky splasklo,díky bohu,matně si vzpomínám že doktoři mě kvůli tomu nechtěli pustit domů :roll: ,ale byla jsem po císaři,tak nás tam drželi týden,to naštěstí stačilo na to abych se vrátila do normálu :wink:

• Citovat
  • Upravit
9909
22.8.10 21:14

jeje,já byla před porodem jak meloun nateklá.ruce ale hlavně nohy totálně nateklý úplně jsem byla celá fialová a ještě po porodu dlouho jsem se nemohla dostat do normálních bot jen do pantoflí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
22.8.10 21:21

já jsem byla taky hodně ke konci oteklá, taky mi říkali, že mám omezit sůl, ale já ji neměla už ani kde omezit, solí to u mě určitě nebylo.při odchodu z porodnice jsem málem ztratila boty, jak jsem je měla za těhu vygajdené a nohy mi splaskly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.20 19:41

Ahoj, obnovuji diskuzi.. Prosím je tohle podle vás běžné nebo už ne? Jsem z toho zoufalá, dnes mi začali být malý dokonce už i kroksy. Jsem 39+0.. Díky :-)

• Citovat
  • Upravit
77
18.5.20 19:57

Vysoký tlak nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
18.5.20 20:06

Jo, kotníky jako balóny, dokonce se mi tam udělaly strie. Okamžitě po porodu to ze mne teklo tak, že se sestra až divila, kde se to ve mne bere, když mi chodila vyměňovat sáček na moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
18.5.20 20:06
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi.. Prosím je tohle podle vás běžné nebo už ne? Jsem z toho zoufalá, dnes mi začali být malý dokonce už i kroksy. Jsem 39+0.. Díky :-)

Hele mám teď to samé. Vyšší tlak mám, ale pořád v normě, ale vše ostatní v pořádku a testy na preeklempsii negativní. Holt se to takhle některým stává no :roll: klidně bych zavolala Dr a poptala se zda ti může tlak změřit, pokud nemáš doma možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí