Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,bolí některou z vás podbříško?Sice lehce,ale že vás to občas pobolívá?Já to mám ted asi 4.den a vůbec nevím,co to znamená..občas mi tam tak píchne..:-(Kamarádka říkala,že je to tím jak se natahuje děloha,ale nevím..mám strach:-(
Mamino, předpokládám, že jsi těhotná… Jestli ju, je to normální, mrňousek si dělá místo, pokud nekrvácíš, nešpiníš, věřím, že je to OK ![]()
Ale pokud chceš mít jistotu tak zajdi za doktorem aď ti udělá kontrolní uz
Jsem v 17tt..ne,nekrvácím,nešpinim nic..jen mám z toho divný pocit:-(
Ahoj mě taky ze začátku sem tam pobolívala děloha, ale je to fakt normální. Rostahuje se ti děloha.
Teď jsem rešila s holkama v prosinčatech, že mě zase začala pobolívat úplně dole, těsně nad stydkou kostí. Bolí to několikrát denně a je to dost nepříjemné. prý je to tvrdnutí dělohy. Ta se připravuje na porod a stahuje se či co ![]()
V každém případě o tom řeknu dr ve čtvrtek na KO. Třeba je to blbina a uplně normální, ale raději se zeptat, ať se něco nezanedbá ![]()
Jinak Fragolo ty čekáš 6 dítě?
![]()
To mě taky právě bolí..Tak potom napiš,jak jsi dopadla,hm?:-)Neboj,bude vše ok,jen ty nervy a myšlenky na nejhorší nic moc,no..
ahoj,já jsem také v 17tt a v podbřišku mě často píchá. Třeba když zakašlu nebo dlouho odkádám potřebu jít na malou. Někdy mě to až vyděsí,ale jiné problémy nemám, tak snad je vše ok. ![]()
Mě taky občas pobolívá, ale doktor říkal, že je to naprosto v pořádku
A to jsem teprv v 8tt. ![]()
Takže mi dneska dr na ty křeče naordinovala Hořčí. Jíst 3× denně a a pokud nezabere tak až 6× denně.
Jinak pokud jsou ty křeče v podbříšku samovolné a nejsou zapříčiněny nečím jiným, jako třeba že delší dobu nejdete na malou a pod, tak je v normě 10× denně.
ahoj, tak ja to mam od toho 16tt taky a proste porad. kdyz se zvedam z postele nebo se chci pretocit tak to boli, me to boli i kdyz chodim dlouho nebo tak…doktorka mi dala magnesko a kdyz na nej nezapomenu a beru ho tak je to lepsi, ale jak ho nemam pres noc tak rano je to fakt des…
ahoj,mě dneska bolí snad celej člověk. Včera jsme pekli koláče na svatbu a k bolestem v podbřišku se přidali bolesti v kříži. Přes noc se to pěkně proleželo a dnes mě bolí záda celý + břicho. Nemůžu se ani hnout. Vyčetla jsem tu dobře,že na křeče pomáhá hořčík a mangan?
jé já to spletla,chtěla jsem napsat magnesium- nebo co je magnesko
ty vado,to jsem teda …,měla bych si zopakovat základku,nechápu,jak je možný,že mi nedošlo,že je to stejný. ![]()