Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
mě zánět řezal a pálil, ale podbřišek může bolet, příznaky mohou být nejednoznačný..vypadá to opravdu na nějaký prochladnutí, zánět. vem moč a skoč k doktorovi. hodně pij bezkofeinové nekyselé věci a nejez dráždivá jídla jako čokoládu, pálivé apod., držím palce, ať se toho co nejdříve zbavíš.
Jak dlouho máš po ms? Napadla mě ovulace… Ta dokáže být fakt děsivá, po každém porodu je to horší a horší
Ale jinak k dr. Já když mě bolelo břicho při první poporodní ovu, tak jsem nechápala a nakonec jsem počurala ovulák a tam čárka jak kráva, mnohem silnější než kontrolní
A pomohl mi espumisan, protože jsem zkrátka byla nafouklá, i když jsem to v tu chvíli tak nepociťovala. No a samozřejmě nejvíc pomohlo, když ten zatracenej folikul konečně prasknul ![]()
@Missy_X píše:
no právě pár dní asi 3-4 dny takže ovulka to není určitě
Mě se teď začal zvedat kufr už týden před ovu
ale já měla cykly naopak delší, takže jsem si házela korunou, zda jsem v tom, je to ovu nebo pms ![]()
Zašla bych za dr, aby se vyloučil ten močák. Mohl by to být třeba písek a „sterilní“ zánět. Písek se blbě prokazuje, protože někdy tam je a někdy ne, člověk vypadá jak simulant a odhalí ho třeba až na poněkolikáté. Každopádně pokud jsi si 100% jistá, že ovu to není, tak bych šla za praktikem, pokud by vyloučil močák, tak na gyndu.
me bolel podbrisek pred 14 dny,pak uz i pri chuzi,pri sezeni.Uz jsem se bala,ze slepak..Asi za 2 dny se pridal vytok,zacala jsem pit urologicky caj a do tydne jsem mela klid.
@Missy_X Zánět doktor zjistí z krve během pěti minut. Tak doufám, že už tam jsi.
@kacakaca no ještě ne ale už se tam chystám
sice je to poněkud zrovna lepší ale jdu na jistotu ![]()
@Missy_X píše:
@kacakaca no ještě ne ale už se tam chystámsice je to poněkud zrovna lepší ale jdu na jistotu
Hlavně si to nerozmysli. Mně je vždycky ráno tak dobře, že k doktorovi vlastně ani nemusím, ale večer zas umírám. Takhle jsem skončila se zánětem v nemocnici. Však když to nic nebude, tak tě pochválí, jak jsi opatrná.
Ahoj holky, už dva dny mě bolí břicho včera to bylo ještě sem tam, dnes přes den taky dobrý jen sem tam, ale teď je to furt.
Nic jiného mi není krom teda toho že mě bolí trochu hlava - ale teplota nic, jen prostě bolest a při močení to je šílený. Mám pocit že mi bříško upadne.
Myslíte že by to mohl bejt zánět močového měchýře? Ale to by mě svědilo a pálilo při močení, ne?
Což se mi neděje, jen mě to prostě bolí a při močení 2× tak.
mám pár dní po první poporodní MS. Na kontrole po 6ti nedělí bylo taky vše ok.
a teď baby raďte. 
Díky moc
krásný večer přeji.