Bolest v podbřišku - zánět?

Missy_X
24.4.12 21:08

Bolest v podbříšku - zánět?

Ahoj holky, už dva dny mě bolí břicho včera to bylo ještě sem tam, dnes přes den taky dobrý jen sem tam, ale teď je to furt. :nevim: Nic jiného mi není krom teda toho že mě bolí trochu hlava - ale teplota nic, jen prostě bolest a při močení to je šílený. Mám pocit že mi bříško upadne. :roll: Myslíte že by to mohl bejt zánět močového měchýře? Ale to by mě svědilo a pálilo při močení, ne? 8o Což se mi neděje, jen mě to prostě bolí a při močení 2× tak. :? mám pár dní po první poporodní MS. Na kontrole po 6ti nedělí bylo taky vše ok. ;) a teď baby raďte. :think:

Díky moc :kytka: krásný večer přeji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
24.4.12 21:12

mě zánět řezal a pálil, ale podbřišek může bolet, příznaky mohou být nejednoznačný..vypadá to opravdu na nějaký prochladnutí, zánět. vem moč a skoč k doktorovi. hodně pij bezkofeinové nekyselé věci a nejez dráždivá jídla jako čokoládu, pálivé apod., držím palce, ať se toho co nejdříve zbavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.4.12 21:24

Jak dlouho máš po ms? Napadla mě ovulace… Ta dokáže být fakt děsivá, po každém porodu je to horší a horší :zed: Ale jinak k dr. Já když mě bolelo břicho při první poporodní ovu, tak jsem nechápala a nakonec jsem počurala ovulák a tam čárka jak kráva, mnohem silnější než kontrolní :lol: A pomohl mi espumisan, protože jsem zkrátka byla nafouklá, i když jsem to v tu chvíli tak nepociťovala. No a samozřejmě nejvíc pomohlo, když ten zatracenej folikul konečně prasknul :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
24.4.12 21:31

@Gladys no právě pár dní asi 3-4 dny takže ovulka to není určitě :)

• Citovat
  • Upravit
31594
24.4.12 21:50
@Missy_X píše:
no právě pár dní asi 3-4 dny takže ovulka to není určitě :)

Mě se teď začal zvedat kufr už týden před ovu :roll: ale já měla cykly naopak delší, takže jsem si házela korunou, zda jsem v tom, je to ovu nebo pms :lol:
Zašla bych za dr, aby se vyloučil ten močák. Mohl by to být třeba písek a „sterilní“ zánět. Písek se blbě prokazuje, protože někdy tam je a někdy ne, člověk vypadá jak simulant a odhalí ho třeba až na poněkolikáté. Každopádně pokud jsi si 100% jistá, že ovu to není, tak bych šla za praktikem, pokud by vyloučil močák, tak na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
24.4.12 22:25

me bolel podbrisek pred 14 dny,pak uz i pri chuzi,pri sezeni.Uz jsem se bala,ze slepak..Asi za 2 dny se pridal vytok,zacala jsem pit urologicky caj a do tydne jsem mela klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.4.12 06:32

@Missy_X Zánět doktor zjistí z krve během pěti minut. Tak doufám, že už tam jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
25.4.12 07:04

@kacakaca no ještě ne ale už se tam chystám ;) sice je to poněkud zrovna lepší ale jdu na jistotu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3230
25.4.12 07:14
@Missy_X píše:
@kacakaca no ještě ne ale už se tam chystám ;) sice je to poněkud zrovna lepší ale jdu na jistotu :mavam:

Hlavně si to nerozmysli. Mně je vždycky ráno tak dobře, že k doktorovi vlastně ani nemusím, ale večer zas umírám. Takhle jsem skončila se zánětem v nemocnici. Však když to nic nebude, tak tě pochválí, jak jsi opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí