Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky maminky apod. Prosím vás trochu o uklidnění mám s toho depky i když to třeba nic vážného hned být nemusí ale i tak zdraví máme jen jedno oto strach je pak vždy větší 9.1.2025 jsem Podstoupila odstranění tumoru z levého prsu jizva je krásně zahojená histologie dopadla chvála bohu v pořádku ale i tak doktor z onkogynegologie doporučil pravidelný kontroli po 4 menších vše bylo v pohodě až od začátku dubna mě v tom stejném prsu začalo nějak štípat začala jsem ho mít více citlivější i na dotek i když na něj nesahám nemůžu dělat nic na te levé straně ani se umývat šamponem ani nic je hodně citlivý cítím tam další boulicky tak jsem s tým raději zašla znovu na kontrolu a po hmatném vyšetření doktorka zjistila že se tam udělali nějaké uzlikovité bouličky a zduřelá uzlina která vede k podpažní jámce takže doporučila 4.6. kontrolu ultrazvukem a pak se domluvíme na další postup byla jsem i na biopsii než se mi zjistil 1.9.2025 tumor v levém prsu setkala jste se s tým nějaká nebo máte zkušenosti v tom směru co potkává mě s tým prsem? Beru dvě kapsle denně pupalku z vitamínem E a to prso je pořád v stejném stavu nejvíc to bolí když mám před MS nemůžu se pak ani hnout jen od začátku dubna jinak jsem s tým takové potíže neměla a i když MS nemám tak to prso hodně zlobí čím myslíte že by to mohlo být? Děkuju budu ráda za typy nebo rady
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!