Operace Bartholiniho žlázy - hojení

6
17.5.25 07:40

Operace Bartholiniho žlázy - hojení

Ahoj holky, najde se tu nějaká, která podstoupila operaci Bartholiniho žlázy?
Chtěla bych se zeptat, jak jste na tom byly s hojením po operaci. V nemocnici jsem byla jen do druhého dne. Podle doktora vše bez komplikací, jen jsem trochu krvácela. Teď je to asi 4. den po operaci a stále krvácím a rána bolí. Nepočítám samozřejmě s vyléčením takhle rychle. Spíš bych chtěla poradit, jak jste se o ránu staraly vy.
Bylo mi řečeno chovat se jako v šestinedělí, ale maminka ještě nejsem, tudíž netuším jak to v šestinedělí chodí.
Moc děkuji za rady a odpovědi :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1907
26.6.25 13:35

@sinnn Ahoj. Prosim te, jak jsi na tom s hojenim? Ceka me tento zakrok za par dni, na co se mam pripravit? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.6.25 13:43

@alexxa Ahoj, už jsem asi měsíc a půl po zákroku a úplně v pořádku. Hojení bylo docela náročný. První týden jsem nemohla chodi, ale postupně se to zlepšovalo. Operace sama o sobě byla krátká, já měla tedy v úplné narkóze. Ale tedy bolest příšerná. Co jsem poslouchala dá se to srovnat s poporodní bolestí.
Krvácela jsem první dva týdny, po dvou týdnech jsem už mohla vše. Včetně sexu, ale tedy hodně opatrně. Doporučuje se dodržovat šestinedělí, já tedy nevydržela. Je to hodně individuální. Určitě se připrav že po probuzení to bude opravdu nečekaná bolest. Jinak je to vážně na každém. Podle toho jak se tvé tělo s takovou věcí popere.😁Přeju hodně štěstí a snad budeš mít průběh hojení v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.25 15:52

Ahoj holky, v lednu jsem byla na operaci Bartholiniho žláz - vyndal mi obě. Měla jsem na nich cysty, které nikdy nebolely. Jednu jsem měla 5 let a druhou asi tři měsíce, Vypadalo to nic moc, protože jedna už byla velká jak švestka takže jsem vyrazila na operaci. Během těch 5 let jsem přečetla všechno na interneru i celý Reddit, ale nikdy mi nic nepomohlo a vyzkoušela jsem opravdu všechno. Ani nespočítám kolik hodin jsem seděla v sedací koupeli a co vše jsem na to namazala, ale bohužel. Strašně jsem se kvůli tomu natrápila. Operace jsem se bála. Po operaci extremní bolest a udělal se mi tam hematom takže ještě ten den jsem šla na další operaci pod celkovou narkozu. Celou noc jsem brečela a nikdo se nepřišel podívat jestli vůbec žiju. Po třech dnech jsem odešla z nemocnice a po antibiotikách se mi udělala extrémní vyrážka a táta mě musel vozit k obvodaččce na injekce a bylo to peklo, nemohla jsem vubec sedět ani chodit po tý opera takže se představte ty jízdy autem :D. Dnes je to 7 měsíců od operace. Bohužel se to úplně nezahojilo a v jiné nemocnici mi doktro řekl, že mi to nevyndali vše takže v září jdu na další operaci. Opravdu dobře vybírejte kam na zákrok vyrazíte…a tímhle nechci nikoho strašit, já jsem byla přesvědčená, že to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí