Bolest vlasu u kořínků - zkušenosti?

141
22.6.25 07:37

Bolest vlasu u kořínků

Dobrý den,

Prosím poradíte mi nějaké doplňky. Mám nyní už 3 měsícem problémy vždy před menstruaci ale někdy i mimo ní. Bolest vlasu úplně ta pokožka nahoře (folikuly)a od toho i občas pichne v hlavě a blbe spim. Nosím ráda culik mám dlouhé vlasy a k tomu mě občas poboliva ucho když si na pravou stranu lejnu spise v noci. Beru magnesium a vitamin D. Používám šampon plantur 39 a často se mi masti pokožka. Mám. i degenerativní poruchu páteře celé i krční. Děkuji moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5695
22.6.25 07:48

Pokud nosíš ten culík utažený na krev, tak je to z toho a žádný doplněk stravy na to nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
22.6.25 08:09

Mám teď aktualne to samé, rozjelo se mi to, přišla jsem si skoro jak blázen, bolest vlasů u kořínků a ucho, měla jsem ještě i bolest krku. Vyšetření negativní, přičítám to krční páteří, kterou mám špatnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
22.6.25 10:43

Taky se mi stává, je to z culíku nebo když mi nafouká na hlavu, Ať už v autě nebo z klimatizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
22.6.25 12:28

Když se nosí culík opakovaně a ještě když už jsou vlasy mastnější, tak ty vlasy jsou těžší a pak bolí pokožka u kořínků, to je ten hlavní důvod. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.25 13:48

Jednoduché - neutahujte tak culík a nenoste ho často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
22.6.25 17:53

Viróza, uzliny, borelióza, zánět mozkových blan, nebo prostě časté nosení culíku :D. Začala bych tím culíkem, pak šla dál..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová