Bolest zad a modřiny

263
24.12.20 14:17

Bolest zad a modřiny

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli s tím nemáte někdo zkušenosti. Minulý týden mě začalo bolet v oblasti bederní páteře a pak nějak v celých zádech mě začalo divně pálit a brnět. Dávala jsem si na to Alpu a traumaplant případně ibalgin mast. V poslední době jsem se šíleně stresovala, hodně seděla a ne úplně ergonomicky. Hodně jsem i ležela na měkké matraci a gauči - no prostě docela blbá kombinace pro záda.
Včera jsem zjistila, že se mi v místech té bolesti, tzn. v bedrech udělala docela velká modřina a okolo nějaké menší :nevim: což mě hrozně vyděsilo. Byla jsem za doktorkou, ta mě poslala do nemocnice na pohotovost. Tam mi udělali základní neuro vyšetření, to je OK a jediné co, tak mi to prohmatala a že prý asi blokáda levého esíčka a dala mi obstřik. Dneska už mi to nemravenčí, jen mě pořád bolí v těch bedrech. V poslední době jsem byla na krevních testech a tam bylo vše OK, takže by mi teoreticky nemělo nic být.
Nemáte někdo zkušenosti s tím, že by vás bolela záda a udělaly se vám modřiny v těch místech? Původně jsem si myslela, že to je z toho, jak jsem si to furt prohmatávala a snažila se to rozcvičit, různě jsem se protahovala a kolébala na těch zádech, ale nejsem si tím jistá a hrozně mě to děsí. K doktorce znovu můžu jít až po novém roce samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
24.12.20 14:43

Śla bych i na covid test. Většinou je tohle záležitost spíš periferií - tzv. covidové prsty, ale ten virus je tak divnej že to klidně může dělat na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
24.12.20 16:37

Mě se při covidu rozsypala celá bederní část zad. Nemohla jsem se skoro 3 dny hýbat. Potom to přešlo.
Ale modřiny nevím, jsem chudokrevna, tak je mám často na různých částech těla, ale jestli byly v tu dobu na zádech si nevzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
24.12.20 17:46

Já se po těch bedrech dost válela a snažila si je promačkávat, tak si říkám, že je snad od toho. Doufám, že covid to není, nemám žádné jiné problémy, teplotu v normě, atd. Ale teda bolí to jak čert ta bedra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
25.12.20 10:17

Tak jestli jsi hodně tlačila. Já takhle měla modřiny na bederní páteři, když mě masíroval manžel. Bylo to příjemný, no a druhý den modřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí