Může nová matrace způsobit bolest zad?

Anonymní
11.11.24 14:20

Bolest zad = nová matrace

Ahoj. Strašně mě bolí záda, mezi lopatkami. Myslíte, že to může být tím, že mám úplně novou matraci?

Pomáhá na to něco? Nebo prostě jen čekat, až si matrace sedne a chvíli počítat s tím, že mem záda budou bolet?
Díky všem a hezký mrazivý pondělí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76843
11.11.24 14:23
@Anonymní píše: Více

jo, nová matrace to určitě může způsobit, zkus se objednat na masáž zad, mě to pomáhá a trošinku opatrně cvičit, ať to ještě nezhoršíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
11.11.24 15:29

Máš špatnou matraci. Matrace ti musí "sedět " hned. Ne, že si na ni musíš zvykat. Měla jsi ji doma na vyzkoušení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
11.11.24 16:10

Ano. Na dovolené jsem měla příliš měkkou matraci a trpěla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
11.11.24 16:54
@Anonymní píše: Více

Ahoj, jistě, že to může být matrací. Já jsem kolikrát rozlámaná ze spaní někde na dovolené, nebo když přespáváme u známých a kamarádů.

Otázkou je zda je příliš měkká nebo tvrdá. Tvrdou vyřeších svrchní matrací, ale ty se dělají měkčí, nevím zda ti svrchní matrace vyřeší příliš měkkou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
12.11.24 03:15

Ano, bolesti zad jsou při nové matraci běžné, tělo si potřebuje zvyknout na jinou podporu, což může trvat i několik týdnů. Může pomoct jemné protažení zad a zpevnění středu těla, aby se svaly lépe adaptovaly. Pokud bolest přetrvá více než měsíc, možná matrace nesedí tvým potřebám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex