Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
co mohou znamenat bolesti břicha které jsou jakoby při začínající MS, jde to až do nohou celkem taková tupá bolest, občas silná jřeč v podbříšku, mám to už od rána a né a né usta jsem ve 33tt
to co popisuješ můžou být poslíčci, ale asi né tak dlouho, zbal se a šupito presto do nemocnice! Ať natočí monitor, to vypadá na první fázi. Máš to furt a zatvrdlé břicho celý den? Bolesti v podbřišku, nebo jako by křeč tam dole?
raději je otravovat víckrát s poslíčkama, než předčasně porodit, jsou zvyklí neboj se, jen jim tam hlavně popiš co tě bolí a jak silně, v nejlepším případě budeš za chvilku zase doma a klidnější, ten 33 tt je v tomhle ještě moc brzo
jojo trvá to v kuse ale ty bolesti nejsou úplně tak silné že by se nedali snést, jsou jakoby tupé ale dlouho to trvá a je to nepříjemné
Mazej do nemocnice. Mě taky nic nebolelo a řekli mi, že rodím. Samozřejmě rodid nemusíš, ale nechala bych se vyšetřit ![]()
za hysterku ani náhodou, já si myslela to samý, pak šla druhej den na kontrolu do poradny, čirou náhodou to tak vycházelo, a pak to ti byl fofr, doktor na to holka rodíš, já na to, ale ještě je brzo, a do večera byla dcera venku, prostě se rozhodla lézt ven, fakt si tam zajeď, není to legrace. Já jen měla štěstí, že jsem byla skoro na konci 37 tt. A blbec den předem jsem dělala předvánoční úklid, takže to k tomu taky přispělo. V poordnicích za hysterku nebudeš, natočí monitor zkontrolují délku čípku a bude to ok, maximálně pošlou domů po zhlédnutí. ten 33 tt je fakt moc brzo, to není ještě mimčo připravené ani náhodou, tak šup ať už jsi v porodnici pod monitorem ![]()
Tak bych jela do nemicnice,já zase kolem 31tt skoro necítila pohyby jen takový jemňoučký zavlnění,ale proti tomu divochovy co tam dělala tak sem se bála,tak jsme jela do porodky natočili monitor udělali ulz a vše v pořádku,pak jsme porodní asistence řekla,že se omlouvám,že sem plašila pač jak mě dala na monitor malá začala šíleně kopat a ona řekla,at radši 10krát přijedu než by bylo pozdě.Tak,že fakt radši běž…
Podle me to jsou poslicci
Ale natocenim monitoru nikdy nic nezkazis
Zkus teplou sprchu, jestli to nepovoli
pokud ne, sup do nemocnice. Jistota je jistota… ![]()