Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může ti některá z nich prasknout nebo to v různých obdobích může způsobovat podobné bolesti. Jestli ti to připadá špatně snesitelné, zašla bych na pohotovost ať se na tebe podívají. To prasknutí není úplně bezpečné.
Mám taky cystu. Křeče jsem měla taky, než jsem dostala ms. Dostala jsem ji po 60 dnech. Jeden den byly bolesti tak silne, že mi bylo zle, potila se a byla bledá. Ms byla velmi silná. Zatim bolesti nemám, jsem zvědavá kdy další ms dorazí.
Kapusi Jeřab ptači, prý je na cysty. Snad ta mrcha zmizí, v cervnu mám jít na utz.
@Mava píše:
Mám taky cystu. Křeče jsem měla taky, než jsem dostala ms. Dostala jsem ji po 60 dnech. Jeden den byly bolesti tak silne, že mi bylo zle, potila se a byla bledá. Ms byla velmi silná. Zatim bolesti nemám, jsem zvědavá kdy další ms dorazí.
Kapusi Jeřab ptači, prý je na cysty. Snad ta mrcha zmizí, v cervnu mám jít na utz.
To ti tehdy nejspíš praskla… proč jdeš až v červnu na kontrolu? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer přejiJdu k vám pro radu,
Momentálně mám bolesti v podbřišku (jakoby slepé střevo ale na druhé straně) křeče bolesti, nevíte někdo s čím by to mělo mít spojitost? Dnes chodím co 10 min na wc na malou! ve čtvrtek jsem byla na gynekologii kde mi doktorka řekla že mám 3 cysty u vaječníků a jelikož mám už 3 týdny spoždeni s menstruací tak by právě ty cysty měli být důvod spoždení…
Teď mě berou křeče až do pokleku nevím jak to řešit… Nemá někdo podobnou zkušenost? Děkuji ????
Jak ti dnes je, jak jsi dopadla? ![]()
@Nimie byla jsem na pohotovosti a našli krev v moči a pry akutní zánět močaku no mam atb. Tak uvidíme
@Anonymní píše:
@Nimie byla jsem na pohotovosti a našli krev v moči a pry akutní zánět močaku no mam atb. Tak uvidíme
Aha, taky dobrý
tak se brzo udrav ![]()
@Nimie píše:
To ti tehdy nejspíš praskla… proč jdeš až v červnu na kontrolu?
Dr řekl, že pokud dostanu ms, mám dojít až za 3 měsíce. Než jsem ms dostala, břivho bolelo. ted pohoda
@Mava píše:
Dr řekl, že pokud dostanu ms, mám dojít až za 3 měsíce. Než jsem ms dostala, břivho bolelo. ted pohoda
Jo, mě to spíš překvapilo v souvislosti s tou bolestí
mě doktorka hnala na kontrolu hned v takových případech, tak proto se divím ![]()
Zdravím tak jsem týden na atb a bolí mě u pupíku občas to jde až do žeber,nemůžu se ohnout pak to boli jak čert, mám zelenou moč nevím jestli z těch prášků zítra jdu k dr. Nemáte někdo zkušenosti s tímto u zánětu močaku? Děkuji
Dobrý večer přeji
Jdu k vám pro radu,
Momentálně mám bolesti v podbřišku (jakoby slepé střevo ale na druhé straně) křeče bolesti, nevíte někdo s čím by to mělo mít spojitost? Dnes chodím co 10 min na wc na malou! ve čtvrtek jsem byla na gynekologii kde mi doktorka řekla že mám 3 cysty u vaječníků a jelikož mám už 3 týdny spoždeni s menstruací tak by právě ty cysty měli být důvod spoždení…
Teď mě berou křeče až do pokleku nevím jak to řešit… Nemá někdo podobnou zkušenost? Děkuji ????