Bolesti břicha a cysta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.3.19 23:01

Bolesti břicha a cysta

Dobrý večer přeji

Jdu k vám pro radu,
Momentálně mám bolesti v podbřišku (jakoby slepé střevo ale na druhé straně) křeče bolesti, nevíte někdo s čím by to mělo mít spojitost? Dnes chodím co 10 min na wc na malou! ve čtvrtek jsem byla na gynekologii kde mi doktorka řekla že mám 3 cysty u vaječníků a jelikož mám už 3 týdny spoždeni s menstruací tak by právě ty cysty měli být důvod spoždení…
Teď mě berou křeče až do pokleku nevím jak to řešit… Nemá někdo podobnou zkušenost? Děkuji ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31581
17.3.19 01:55

Může ti některá z nich prasknout nebo to v různých obdobích může způsobovat podobné bolesti. Jestli ti to připadá špatně snesitelné, zašla bych na pohotovost ať se na tebe podívají. To prasknutí není úplně bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
17.3.19 06:29

Mám taky cystu. Křeče jsem měla taky, než jsem dostala ms. Dostala jsem ji po 60 dnech. Jeden den byly bolesti tak silne, že mi bylo zle, potila se a byla bledá. Ms byla velmi silná. Zatim bolesti nemám, jsem zvědavá kdy další ms dorazí.
Kapusi Jeřab ptači, prý je na cysty. Snad ta mrcha zmizí, v cervnu mám jít na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31581
17.3.19 09:10
@Mava píše:
Mám taky cystu. Křeče jsem měla taky, než jsem dostala ms. Dostala jsem ji po 60 dnech. Jeden den byly bolesti tak silne, že mi bylo zle, potila se a byla bledá. Ms byla velmi silná. Zatim bolesti nemám, jsem zvědavá kdy další ms dorazí.
Kapusi Jeřab ptači, prý je na cysty. Snad ta mrcha zmizí, v cervnu mám jít na utz.

To ti tehdy nejspíš praskla… proč jdeš až v červnu na kontrolu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31581
17.3.19 09:11
@Anonymní píše:
Dobrý večer přejiJdu k vám pro radu,
Momentálně mám bolesti v podbřišku (jakoby slepé střevo ale na druhé straně) křeče bolesti, nevíte někdo s čím by to mělo mít spojitost? Dnes chodím co 10 min na wc na malou! ve čtvrtek jsem byla na gynekologii kde mi doktorka řekla že mám 3 cysty u vaječníků a jelikož mám už 3 týdny spoždeni s menstruací tak by právě ty cysty měli být důvod spoždení…
Teď mě berou křeče až do pokleku nevím jak to řešit… Nemá někdo podobnou zkušenost? Děkuji ????

Jak ti dnes je, jak jsi dopadla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 14:13

@Nimie byla jsem na pohotovosti a našli krev v moči a pry akutní zánět močaku no mam atb. Tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
31581
17.3.19 17:17
@Anonymní píše:
@Nimie byla jsem na pohotovosti a našli krev v moči a pry akutní zánět močaku no mam atb. Tak uvidíme

Aha, taky dobrý :? tak se brzo udrav :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
17.3.19 18:22
@Nimie píše:
To ti tehdy nejspíš praskla… proč jdeš až v červnu na kontrolu? 8o

Dr řekl, že pokud dostanu ms, mám dojít až za 3 měsíce. Než jsem ms dostala, břivho bolelo. ted pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31581
17.3.19 18:51
@Mava píše:
Dr řekl, že pokud dostanu ms, mám dojít až za 3 měsíce. Než jsem ms dostala, břivho bolelo. ted pohoda

Jo, mě to spíš překvapilo v souvislosti s tou bolestí :) mě doktorka hnala na kontrolu hned v takových případech, tak proto se divím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.19 17:10

Dámy kdy se vám ulevilo po atb při zánětu močaku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.19 22:40

Zdravím tak jsem týden na atb a bolí mě u pupíku občas to jde až do žeber,nemůžu se ohnout pak to boli jak čert, mám zelenou moč nevím jestli z těch prášků zítra jdu k dr. Nemáte někdo zkušenosti s tímto u zánětu močaku? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa